Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: «Έφυγε» ο πρώην διοικητής της 6ης ΥΠΕ Τάκης Νικολόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Τάκης Νικολόπουλος, μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Ο εκλιπών ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και είχε τοποθετηθεί Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Γιαννόπουλου, ως γενικού γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ιωαννίνων αποχαιρέτισε τον Παναγιώτη (Τάκη) Νικολόπουλο.

«Ο σύντροφος από τα φοιτητικά του χρόνια ήταν ενταγμένος στην αριστερά δίνοντας τις μάχες ως άνθρωπος, ως συνδικαλιστής γιατρός αλλά και ως στέλεχος του κόμματος. Υπηρέτησε το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και ως ακτινολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και της Πρέβεζας,αλλά, και ως Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια. Η ευγενική του μορφή και η στάση ζωής του ενέπνεαν σεβασμό», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δήλωση έκανε και ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, αναφέροντας-μεταξύ άλλων- ότι «κρατώ όμως με υπερηφάνεια ως παρακαταθήκη τις ηθικές αρχές και αξίες του, αρχές και αξίες που υπηρέτησε με απαρέγκλιτη συνέπεια, σεβαστός για αυτό από τους συντρόφους, οι οποίοι τον έταξαν να προσφέρει και από τη θέση του Αναπληρωτή Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πρέβεζας»

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε και  ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

«Ο εκλιπών, άνθρωπος προσηνής, φιλικός και υπεύθυνος στα καθήκοντά του, υπηρέτησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας τόσο ως ιατρός αναισθησιολόγος στο Γ.Ν. Πρέβεζας, όσο και από τη θέση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ. Ας είναι αναπαυμένη η ψυχή του», ανέφερε ο κ. Καρβέλης.


Ροή ειδήσεων

Advertisement