Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ντέρμπι με φαβορί στη Σούπερ Λιγκ, ελκυστικά τα γκολ στην Ιταλία

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό & ΠΑΟΚ. Στην Ιταλία, η Σαμπντόρια υποδέχεται τη Ρόμα.

 

  1. Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:00)

 

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από «Χ» στο Γιουρόπα Λιγκ (0-0 εκτός με Καραμπάγκ), αλλά γενικότερα οι εμφανίσεις του δε… γεμίζουν το μάτι. Θέλει φυσικά να αντιστρέψει την κατάσταση και να μη χάσει την επαφή με την πρώτη θέση. Διαρκώς με διαφορετικά πρόσωπα στην ενδεκάδα του. Ο ΠΑΟΚ αφήνει βαθμούς δεξιά και αριστερά. Σίγουρα δεν έχει σταθερότητα, ενώ στο Φάληρο παραδοσιακά ζορίζεται. Λείπουν σημαντικοί παίκτες για τους Θεσσαλονικείς. Αν είναι κάποιος που μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη, αυτός είναι ο Ολυμπιακός, έτσι θα προτιμηθεί ο άσος του 1.78.

 

Τα πιο έγκυρα προγνωστικα στοιχηματος

 

  1. Σαμπντόρια – Ρόμα (19:30)

 

Στην Ιταλία, η Σαμπντόρια προβληματίζει καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Χωρίς νίκη μετά από 9 αγωνιστικές (0-3-6) και με σοβαρά θέματα σε άμυνα και επίθεση (από τις χειρότερες). Η Ρόμα έρχεται από το 1-1 με την Μπέτις για το Γιουρόπα Λιγκ. Θέλει να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα, αν και αμυντικά δίνει και αυτή δικαιώματα. Υπάρχουν απουσίες που πρέπει να διαχειριστούν οι φιλοξενούμενοι. Δε λέει κάτω το διπλό σε απόδοση, αντιθέτως θα προτιμήσουμε το G/G στο 1.90. 

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Ροή ειδήσεων

Advertisement