Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

GNTM: Η Μικαέλα έχει επηρεαστεί με τις αποχωρήσεις και νιώθει εγκαταλειμμένη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά την αποχώρηση της Εβελίνας για λόγους υγείας, το σοκ της οικειοθελούς αποχώρησης της Έφης στο πλατό, προκαλεί ένα συναισθηματικό «μούδιασμα» στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του GNTM 5, ειδικότερα στη Μικαέλα, που είχε δεθεί μαζί της και δείχνει να μην μπορεί να συνέλθει και να ξεπεράσει εύκολα την απουσία της. Η ψυχολογία της φαίνεται να έχει επηρεαστεί αρκετά καθώς, όπως δηλώνει η ίδια, νιώθει εγκαταλειμμένη.

Η εμφάνιση της Mary Vitinaros και του Χρήστου Μπίρμπα στο σπίτι του GNTM 5 κάπως ελαφραίνει το βαρύ κλίμα. Η model instructor και ο coach του GNTM 5 ανακοινώνουν στις υποψήφιες την άφιξη της Βίκυς Καγιά για ένα μάθημα πασαρέλας πολύ διαφορετικό, από όλα όσα γνώριζαν, μέχρι στιγμής.

Το γράμμα της επόμενης μέρας αναφέρεται σε έναν διάσημο σχεδιαστή μόδας, που έχει έρθει από το εξωτερικό αποκλειστικά για το GNTM 5. Ωστόσο, αν και τα κορίτσια έχουν μαντέψει ότι στην επόμενη δοκιμασία θα υπάρχει πασαρέλα, δεδομένου ότι προηγήθηκε το μάθημα από τη Βίκυ Καγιά, δεν μπορούν να φανταστούν τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Για πρώτη φορά στο GNTM έχει στηθεί ένα σκηνικό με μία πασαρέλα 65 μέτρων, που χωρίζεται σε τέσσερις εποχές και τα κορίτσια καλούνται να περπατήσουν για ένα φαντασμαγορικό fashion show χωρίς προηγούμενο! Κατά την άφιξή τους στο location, η Mary Vitinaros ξεναγεί τα κορίτσια στην τεράστια πασαρέλα με τις τέσσερις εποχές του χρόνου, κάνουν πρόβες και τους δίνει συμβουλές για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, που τις περιμένουν.

Οι διαγωνιζόμενες, εκστασιασμένες, περιμένουν την άφιξη του Peter Dundas, του σχεδιαστή που ντύνει με τις δημιουργίες του την αφρόκρεμα της παγκόσμιας showbiz. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο Τάσος Σοφρωνίου εκμυστηρεύεται στη Νικόλ, η οποία είναι και η τυχερή που ανοίγει το show έχοντας κερδίσει το πλεονέκτημα, ένα μυστικό, αφήνοντάς την ελεύθερη να αποφασίσει αν θα το μοιραστεί ή όχι με τις συμπαίκτριές της.

Οι τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Γιώργος Καράβας, μαζί με τον Peter Dundas και τον συνεργάτη του Ευάγγελο Μπούση, παρακολουθούν το show και κρίνουν σχολαστικά τα κορίτσια, που φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Κάποιες, ωστόσο, δυσκολεύονται αρκετά με αποτέλεσμα τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και οι υπόλοιποι κριτές να απογοητεύονται με την απόδοσή τους.

Το πλατό της επόμενης μέρας, στο οποίο τα υποψήφια μοντέλα κρίνονται και για μία φωτογραφία που έβγαλαν πριν την πασαρέλα, αποκαλύπτει τις αδυναμίες τους και ο guest judge Ευάγγελος Μπούσης ανοίγει τα χαρτιά του με ειλικρίνεια. Ποια έκλεψε την καρδιά του Peter Dundas και πήρε τη δουλειά; Σε ποια θα δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία; Και για ποια η πιο λαμπερή πασαρέλα θα αποτελέσει το τελευταίο challenge στον διαγωνισμό και θα αποχωρήσει;


Ροή ειδήσεων

Advertisement