Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ποιοι εκλέγονται στον Π.I.Σ.

Συνεχίστηκε χθες η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, πότε θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίστηκε χθες η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών για την ανάδειξη των αποτελεσμάτων για τους αντιπροσώπους στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Την πλειοψηφία των εδρών καταλαμβάνει η παράταξη «Ιατρική Ανεξάρτητη Συνεργασία» της Άννας Μαστοράκου, από την οποία κατά σειρά ψήφων εκλέγονται οι: Άννα Μαστοράκου, Νίκος Μαστρονικολής, Γιώργος Πατριαρχέας, Γιάννης Μαρούλης, Θωμάς Γκορίλας.

Ωστόσο, η κυρία Μαστοράκου επειδή συμμετέχει εξ οφίτσιο στη Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου αναμένεται να παραιτηθεί και τη θέση της θα καταλάβει ο Γιάννης Γκλιάτης.

Επίσης, εκλέγονται οι:

-Από την παράταξη «ΕΜΕΙΣ»: Δημήτρης Ζιαζιάς και Στυλιανός Τσόχατζης

-Από την παράταξη «ΔΗΠΑΚ»: Θεόδωρος Τουλγαρίδης.

-Από την παράταξη «ΔΗΠΙ»: Απόστολος Σωτηρούδης.

-Από την παράταξη «ΕΣΙ»: Τάκης Γεωργακόπουλος.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Όσον αφορά στο Πειθαρχικό Συμβούλιο πρόεδρος αναδεικνύεται η Κατερίνα Γατοπούλου και αντιπρόεδρος ο Σωτήρης Κουρελέας, καθώς οι δύο πρώτες θέσεις ανήκουν στην πλειοψηφούσα παράταξη και εν προκειμένω στην «Ιατρική Ανεξάρτητη Συνεργασία».

Οι υπόλοιπες θέσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΙΣΠ που θα καλυφθούν από τις άλλες παρατάξεις θα ξεκαθαρίσουν σήμερα με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης της σταυροδοσίας.

Τα επίσημα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν από τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής με τη σύνταξη του επίσημου πρακτικού για όλα τα όργανα του Συλλόγου, ενώ ακολούθως θα προγραμματιστεί η συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement