Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Στον Κορυδαλλό η μητέρα της 12χρονης – Με πρωτόκολλο… Πισπιρίγκου η παραμονή της

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην φυλακή θα οδηγηθεί σήμερα -εκτός απροόπτου- η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια. Πρόκειται για την τρίτη προφυλάκιση που αφορά στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την χώρα και που δυστυχώς αναμένεται να μας απασχολήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η 37χρονη μητέρα κρίθηκε προφυλακιστέα, καθώς δεν έπεισε ότι δεν έχει συμμετοχή στα όσα της καταλογίζονται.

Στον Κορυδαλλό
Σύμφωνα με πληροφορίες η 37χρονη, η οποία πέρασε το βράδυ στο τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ θα μεταφερθεί σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αρχικά ακούστηκε και το ενδεχόμενο να την πάνε στις φυλακές του Ελαιώνα, αλλά η επιλογή του Κορυδαλλού θεωρείται σχεδόν σίγουρη, δεδομένων των συνθηκών της υπόθεσης. Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία και ενδεχομένως να κληθεί να καταθέσει εκ νέου.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της παραμένει σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν περίμενε την εξέλιξη αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι στον Κορυδαλλό παραμένει προφυλακισμένη και απομονωμένη από τις υπόλοιπες κρατούμενες και η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για την δολοφονία και των τριών παιδιών της.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, μόλις φτάσει στις φυλακές η 37χρονη από τα Σεπόλια θα δώσει μία τυπική συνέντευξη στη διευθύντρια ή τον διευθυντή και ύστερα θα μεταφερθεί σε ένα κελί μόνη της λόγω Covid και έπειτα θα αποφασιστεί εάν θα παραμείνει μόνη, έχοντας μία ειδική μεταχείριση.

Κατά πάσα πιθανότητα και στην περίπτωση της μητέρας από τα Σεπόλια θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με αυτή που ακολούθησαν οι σωφρονιστικοί και στην περίπτωση της Πισπιρίγκου.

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement