Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ολυμπία Οδός: Δύο παρόμοια δυστυχήματα μέσα σε έναν μήνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται η 50χρονη κόρη ηλικιωμένου ζευγαριού που εγκλωβίστηκε και απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό τους, στο τροχαίο που σημειώθηκε χθες το πρωί, Τετάρτη 19/10/2022 στην Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας.

Τροχαία «καρμπόν» στην Πατρών - Κορίνθου - 4 νεκροί σ΄ένα μήνα ΦΩΤΟ

 

Το τροχαίο που εξελίχθηκε σε οικογενειακή τραγωδία, συνέβη σύμφωνα με την αστυνομία όταν φορτηγάκι με οδηγό 20χρονο και ενώ εκινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα. Φορτηγό που ακολουθούσε και οδηγούσε 40χρονος μείωσε ταχύτητα, ωστόσο αυτοκίνητο με οδηγό 73χρονο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε σε αυτό. Τρίτο ΙΧ που ακολουθούσε «έπεσε» πάνω στο αυτοκίνητο του ηλικιωμένου ζευγαριού, το οποίο αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες με το ανδρόγυνο να εγκλωβίζεται και να βρίσκει ακαριαίο θάνατο. Η 50χρονη κόρη του διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ πυροσβεστικές δυνάμεις και περιπολικά της Τροχαίας. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις τους τον 73χρονο και την 72χρονη, κατά πληροφορίες κάτοικοι εν ζωή, στο χωριό Νεοχορόπουλο Ιωαννίνων.

Σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα στον αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας Οδού συνέβησαν δυο «γκαρμπόν» δυστυχήματα με θύματα συνολικά 4 άτομα. Στις 26 Σεπτεμβρίου ο πατρινός επιχειρηματίας Δημήτρης Αλεξίου και ένας 73χρονος, έχασαν τη ζωή τους στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου.

Τροχαία «καρμπόν» στην Πατρών - Κορίνθου - 4 νεκροί σ΄ένα μήνα ΦΩΤΟ

Τότε, σε ταξί που εκινείτο προς Αθήνα με 3 επιβάτες εκδηλώθηκε φωτιά με τον οδηγό να το ακινητοποιεί στη ΛΕΑ προκειμένου ο ίδιος και πελάτες ν’ απομακρυνθούν. Ο 73χρονος οδηγός που ακολουθούσε «έκοψε» ταχύτητα και στη συνέχεια άγνωστο πως το αυτοκίνητο του Δημήτρη Αλεξίου να προσκρούσει σε αυτό.


Ροή ειδήσεων

Advertisement