Connect with us

Αθλητισμός

Στην Ισπανία ο Αχαιός Κ. Νικολόπουλος

Published

on

Είναι κάποιες στιγμές στην ζωή μας που έρχονται και δεν τις πιστεύουμε. Πολλά παιδιά ονειρεύονται να κάνουν το παραπάνω βήμα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. Άλλοι πετυχαίνουν αυτό τον στόχο  με σκληρή δουλειά και άλλοι δυστυχώς για πολλούς και διάφορους λόγους μένουν πίσω.

Ωστόσο όλα τα παιδιά πρέπει να προσπαθούν και να κυνηγούν τα όνειρά τους όπως έκανε και ο Αχαιός Κωνσταντίνος Νικολόπουλος.

Ο νεαρός δημιουργικός επιθετικός κυνήγησε το όνειρό του κάνοντας ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Ισπανική Μπανταλόνα.

Ο 18χρονος άσος διαθέτει και τα δύο πόδια, αγωνίζεται ως αριστερό αλλά και δεξί εξτρεμ ενώ με την ίδια ευχέρεια παίζει και ως δεκάρι.

Καθημερινά δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους στόχους του και ανταμείφτηκε κάνοντας ένα μεγάλο βήμα καθώς εντάχθηκε στις ακαδημίες της ισπανικής ομάδας.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Ε.S.F.A. ( Euro Sports Football Activities) που εξειδικεύεται στην ανεύρεση ταλέντων είχε έρθει στην χώρα μας και εκεί ο Νικολόπουλος πέρασε με άριστα όλα τα τεστ και έτσι βρέθηκε στην Ισπανία και την Μπανταλόνα που συμμετέχει στην Σεγούντα Ντιβιζιόν Β’.

Ο Νικολόπουλος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα σε ηλικία 11 χρόνων στον Ατλαντα Πατρών επί εποχής του αείμνηστου Παντελή Πεφάνη ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του.

Στην συνέχεια ο νεαρός άσος «μετακόμισε» στην Πάτρα 2005 με προπονητή τον Γιάννη τον Βογιατζή ο οποίος και αυτός τον στήριξε και τον βοήθησε στην εξέλιξή του.

Ο Νικολόπουλος ήταν στέλεχος της Μικτής Αχαΐας και τις δυο χρονιές παίρνοντας την 3η θέση πανελλαδικά στον τελικό που έγινε στο Βόλο.

Λόγω της αλλαγής ηλικιών στις Κ14 και Κ19 δεν αγωνίστηκε εκ νέου στην Μικτή όσοι ήταν γεννηθείς το 2004. Στην συνέχεια ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ακολούθησε τον προπονητή Γιάννη Βογιατζή στον Αρη Πατρών όπου κατάφερε να ξεκινήσει βασικός στο σχήμα όμως λόγω της πανδημίας του Covid δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Από τότε ο Νικολόπουλος δεν σταμάτησε να δουλεύει μέχρι που ο Αρης Πατρών δέχτηκε πρόταση από την ΑΕ Μεσολογγίου που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο 18χρονος άσος μεταγράφηκε στην ΑΕΜ και μαζί με τον Αλέξη Γκολφίνο και Κυριάκο Κυρσανίδη συμμετείχαν μέχρι το τέλος της σαιζόν.

Να σημειωθεί ότι επιλέχτηκε σε δοκιμαστικά στο Βόλο και εντάχθηκε στην Κ19 όπου παρέμεινε για πέντε μήνες και επέστρεψε στην Αχαϊα.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Πατρών όπου ήταν βασικό στέλεχος ενώ παράλληλα δοκιμάστηκε όπως προαναφέραμε στα δοκιμαστικά τις ESFA που έγινε εδώ στη Πάτρα.

Το καλοκαίρι ο νεαρός ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην ομάδα της Δόξας Παραλίας συμμετέχοντας σε όλη την προετοιμασία της ομάδας ενώ αγωνιζόταν ως βασικός και σε όλες τις φιλικές αναμετρήσεις δείχνοντας να τον υπολογίζει ο προπονητής Χρήστος Τσίκας.

Όμως η τύχη «χτύπησε» χαρμόσυνα την πόρτα… με την Ισπανική ομάδα να του κάνει κλείσει με τον Νικολόπουλο που βρίσκεται στους Ίβηρες από την 1 Οκτωβρίου και να υπογράφει το συμβόλαιό του.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement