Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας-Όλα τα σενάρια για Δήμο, Περιφέρεια και Βουλευτικές έδρες

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακατεύεται για τα καλά η τράπουλα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο Γιώργος Ρώρος τούς αδειάζει τη γωνιά στα δημοτικά πράγματα, προκειμένου να πάει για βουλευτής.

Τώρα, πώς μπορεί ο ίδιος να προσδοκά ότι θα τα καταφέρει, πετυχαίνοντας αυτό που δεν μπόρεσε για τον Δήμο, είναι μια άλλη ιστορία που σηκώνει πολλή συζήτηση.

*Σε αντίθεση με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ώρα Πατρών», ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος, ο οποίος ήθελε κι αυτός να μπει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέκρουσε πρύμναν, αφότου πήρε τη θέση του Απόστολου Κατσιφάρα στο περιφερειακό συμβούλιο. Και πλέον τα δίνει όλα ως συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής.

*Ξαναέφερε τη Ράνια Σβίγκου στην Πάτρα, ενώ τώρα φέρνει και τους Γιώργο Βασιλειάδη και Αλέξη Χαρίτση. Το παλικάρι κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει συσπειρωμένη την κομματική βάση. Και τηρουμένων των αναλογιών, μάλλον τα καταφέρνει.
*Να, για παράδειγμα, η εκδήλωση για την έμφυλη βία στα Παλαιά Σφαγεία μάζεψε κόσμο, αλλά παρατηρήσαμε και κάποιες αισθητές απουσίες από την «Ομπρέλα» και ο νοών νοείτω,
-Από κει και πέρα, εύλογη απορία προκαλεί το γεγονός ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ δίνει εμφανώς μεγαλύτερη βαρύτητα στην προσεχή επίσκεψη των Βασιλειάδη και Χαρίτση από την αντίστοιχη της Σβίγκου. Πώς και γιατί «επισκιάζεται» η γραμματέας του κόμματος, που ήρθε στο φτερό και έφυγε;
-Πάντως, εκείνο που προβλήθηκε ως δικαιολογία για τη σύντομη επίσκεψη. της (ήρθε μόνο για να μιλήσει στην εκδήλωση) ήταν το βεβαρημένο πρόγραμμά της, καθότι είχε προηγηθεί η Πολιτική Γραμματεία και ακολουθούσε η Κεντρική Επιτροπή. Τι τραβάνε και δεν το μαρτυράνε υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη!

Ροή ειδήσεων

Advertisement