Connect with us

Διεθνή

Twitter: O Elon Musk θα απολύσει το 75% του προσωπικού

Published

on

Να απολύσει το 75% των υπαλλήλων του Twitter σκοπεύει ο Elon Musk, στο πλαίσιο του σχεδίου του για την εξαγορά της πλατφόρμας, όπως είπε ο ίδιος σε ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Όπως έγραψε η Washington Post, απολύσεις θα γίνουν στο Twitter έτσι και αλλιώς τους επόμενους μήνες, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Ήδη, από τον Ιούλιο η εταιρεία έχει ανακοινώσει σημαντική επιβράδυνση των προσλήψεων, ακολουθώντας την τάση στον ευρύτερο τεχνολογικό κλάδο, όπου πολλές εταιρείες έχουν είτε παγώσει τις προσλήψεις ή και προχωρήσει σε απολύσεις.

Πάντως, το Bloomberg ανέφερε ότι μέσα στο Twitter κυκλοφορεί εσωτερικό σημείωμα που αναφέρει ότι δεν υπάρχουν σχέδια για απολύσεις σε όλη την εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk έχει εξελιχθεί σε ένα σήριαλ, καθώς ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έκανε πίσω από την ύψους 44 δισ. δολαρίων προσφορά του, με αποτέλεσμα να απειλείται με μια δικαστική διαμάχη. Τελικά, άλλαξε ξανά γνώμη, λέγοντας ότι θα προχωρήσει στην εξαγορά, αν και έχει παραδεχθεί ότι το τίμημα των 44 δισ. δολαρίων είναι πολύ υψηλό.

moneyreview.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement