Connect with us

Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σε πρόδωσα… εαυτέ μου – «Χώρισε πριν από 3 εβδομάδες»

Published

on

H Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε ποστάρει στο instagram πριν από μερικές ημέρες δύο φωτογραφίες της με έναν έντονο μήνυμα, λέγοντας: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά – σιγά επανορθώνω όμως ! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά».

Για το μοντέλο, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες πως είχε χωρίσει με τον σύντροφό της και έτσι η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη συζήτηση.

Σήμερα (21/10) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε πως το μοντέλο έχει χωρίσει εδώ και περίπου 3 εβδομάδες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Επικοινώνησα με τον στενό κύκλο της Δήμητρας και συγκεκριμένα με έναν συνεργάτη της ο οποίος μου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της. Έχει χωρίσει εδώ και περίπου 3 εβδομάδες με τον σύντροφό της, τον Δημήτρη. Τον άντρα που θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγο καιρό. Ήταν από κοινού απόφαση. Η ίδια δεν θέλει κάτι να πει αυτή τη στιγμή. Η Δήμητρα είναι καλά και έχει επικεντρωθεί στο κομμάτι της δουλειάς».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement