Τρίτη 21 Μαρτίου 2023
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(22/10)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Aν σκοπεύεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να κάνεις ένα τολμηρό εγχείρημα, εξέτασε κάθε λεπτομέρεια που το αφορά, αλλιώς θα χάσεις και αυτά που έχεις. Κατά τα άλλα μην ανοίξεις συζητήσεις, οι οποίες δεν είσαι σίγουρος που θα καταλήξουν.

Ταύρος
Tην σημερινή ημέρα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να βγαίνεις εκτός εαυτού ό,τι και αν γίνει και πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Δίδυμοι
Βάλε νέες, γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια από τρίτους που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Σήμερα, θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρου σου.

Καρκίνος
Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση αυτήν η μέρα. Επειδή όμως υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σου και τα λόγια σου να μην γίνονται κατανοητά, προσπάθησε να είσαι σαφής στις κουβέντες σου και μην προσπαθήσεις να μπερδέψεις τους συνομιλητές σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι ο ζημιωμένος.

Λέων
Κάποια γεγονότα σήμερα θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να τα χάσεις. Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε λίγη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο για να τα χειριστείς και να στρέψεις τα γεγονότα προς το συμφέρον σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις.

Παρθένος
Η ημέρα πλανητικά δεν είναι καλή για το ζώδιό σου και καλό θα ήταν σήμερα να καθυστερήσεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων, που αφορούν τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Οι απαιτήσεις των γύρω σου θα είναι μεγάλες και έντονες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις, για να μην έχεις προβλήματα αργότερα.

Ζυγός
Σήμερα είναι μια μέρα επαφών και επικοινωνίας για εσένα, και πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, ώστε να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου εκ νέου. Μπορείς να μιλήσεις με όποιον θέλεις για διάφορα ζητήματα και θα βρεις μεγάλη κατανόηση. Άλλωστε, χρειάζεσαι λίγη ψυχική συμπαράσταση για όσα σε απασχολούν ώστε να ηρεμήσεις.

Σκορπιός
Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου. Να ξέρεις ότι κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα, είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Τοξότης
Θα κινηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να τα καταφέρεις. Οι κοινωνικές επαφές επίσης ευνοούνται και κάποιες από αυτές θα σε βοηθήσουν με κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν.

Αιγόκερως
Πρέπει να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και να μην ξεφεύγεις από τις ιδέες σου, όσο κι αν τρίτα άτομα θα προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη. Από την στιγμή που γνωρίζεις τι είναι αυτό που θες, μπορείς εύκολα να το διεκδικήσεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα εισβάλει ένα άτομο που μπορεί να ταράξει τις μεταξύ σας ισορροπίες.

Υδροχόος
Οι όψεις της ημέρας θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.

Ιχθύες
Σήμερα, θα προκύπτουν λάθη από τρίτα πρόσωπα και μάλιστα από εκεί που δεν τα περιμένεις… Καλό θα είναι να είσαι σε συνεχή εγρήγορση, για να αποφύγεις τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Το μυαλό σου θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να μην εμμένεις στις λεπτομέρειες των θεμάτων.

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (20/3)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Θα είσαι το «τιμώμενο πρόσωπο», καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20/3 εγκαινιάζει το μήνα των γενεθλίων σου και τη γενέθλια χρονιά σου και αμέσως μετά στις 21/3 η νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σου δίνει ώθηση για νέα ξεκινήματα. Αυτά είναι πολύ πιθανό να σχετίζονται με τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς φαίνεται πως θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις κάποιες σχέσεις που σε ενδιαφέρουν σε νέες βάσεις.

 

Ταύρος

Ανοίγονται καλές προϋποθέσεις για ενδοσκόπηση και περισυλλογή. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Κριού μία ημέρα μετά (21/3) δείχνει παρασκήνιο σε ορισμένα θέματα που σε αφορούν, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός σχετικά με την διευθέτηση τους και να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως ίσως δεν βλέπεις ολόκληρη την «εικόνα» τους.

 

Δίδυμοι

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με θετική διάθεση και αισιοδοξία για εσένα, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/3, θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε αυτά που σου δίνουν χαρά. Οι επαφές με φίλους, η επικοινωνία και οι δραστηριότητες μαζί τους θα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα και θα φτιάξουν πολύ τη διάθεσή σου.

 

Καρκίνος

Αξίζει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/3, θα φέρει ευκαιρίες για να ξεχωρίσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένα καλό νέο σχετικά με μία επαγγελματική σου υπόθεση και η ανεμπόδιστη ροή ζητημάτων της δουλειάς, θα φέρουν αισιοδοξία.

 

Λέων

Αυτή η εβδομάδα θα είναι διαφορετική από το προηγούμενο διάστημα, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη στις 21/3, θα σε οδηγήσουν να δεις με αισιοδοξία και καλή διάθεση κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος «σκοτείνιασαν» τις σκέψεις σου. Η νέα θέση του Ήλιου θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου κάτι που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που προσεγγίζεις τα ζητήματα που σε απασχολούν.

 

Παρθένος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ενεργητική διάθεση καθώς η είσοδος του Ήλιου στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη στις 21/3 θα σε οδηγήσουν να ασχοληθείς με ζητήματα που μέχρι στιγμής η διευθέτηση τους φαινόταν «βουνό». Στις 24/3 ο Πλούτωνας θα κάνει μία «δοκιμαστική» -για κάποιους μήνες- είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σου δημιουργήσει δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με την καθημερινότητα σου.

 

 

Ζυγός

Μία εβδομάδα με αισιοδοξία, εξωστρέφεια αλλά και έντονη παρόρμηση ξεκινά και το «ρυθμό» δίνει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 21/3. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι πιθανό να προκύψουν πολλές συζητήσεις με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες, καθώς αυτό το φεγγάρι θα δημιουργήσει ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση.

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη σε εργασιακά και σε επαγγελματικά ζητήματα. Τώρα θα αρχίσουν να διαφαίνονται ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια θέματα τα οποία αφορούν υποχρεώσεις που υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητά σου, project αλλά και να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις κατά νου.

 

 

 

Τοξότης

Θα νιώσεις περισσότερη αισιοδοξία και φαίνεται πως κλείνει μία περίοδος η οποία σου είχε δημιουργήσει εσωστρέφεια και πιθανό να είχε «γκριζάρει» τη διάθεσή σου. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/3 μιλούν για έρωτα, φλερτ, δημιουργική διάθεση, έμπνευση και ενασχόληση με οτιδήποτε φέρνει φως στη ζωή σου.  Πέρα από την ενίσχυση της ψυχολογίας ενδεχομένως να υπάρξει ένα νέο φλερτ.

 

Αιγόκερως

Το ενδιαφέρον σου θα βρίσκεται στραμμένο σε ζητήματα σπιτιού ή οικογενειακών υποθέσεων, τα οποία θα έρθουν ακόμα πιο έντονα στο προσκήνιο με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/3. Αυτή η εβδομάδα βρίθει πλανητικών αλλαγών καθώς στις 24/3 ο Πλούτωνας θα περάσει για λίγους μήνες στον Υδροχόο, πριν επιστρέψει ανάδρομος στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου.

 

 

Υδροχόος

Σημαντική εβδομάδα αυτή που διανύουμε καθώς θα συμβούν αρκετές πλανητικές μετακινήσεις, με βασικότερη αυτή του Πλούτωνα στις 24/3  που θα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Η ενέργεια του Πλούτωνα θα γίνει εμφανής σε όσους έχουν γεννηθεί κατά τις δύο πρώτες ημέρες και είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσει αφορμές για να αλλάξει «εκ βάθρων» οτιδήποτε νιώθεις πως δεν έχει σταθερές βάσεις στη ζωή σου. Οι παρορμητικές αντιδράσεις και οι βιαστικές κινήσεις θα είναι η «παγίδα» των ημερών.

 

Ιχθύες

Θα είναι μία θετική εβδομάδα καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/3, θα σου δώσει την ώθηση για να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα, να διαπραγματευτείς το οικονομικό σκέλος μίας επαγγελματικής υπόθεσης αλλά και για να ασχοληθείς με τον οικονομικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο.

Περισσότερα

Lifestyle

Survivor Spoiler: «Κλειδώνουν» την ασυλία – Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης μπαίνουν απόψε στις 21.00 οι παίκτες του Survivor All Star, διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Τόσο οι Κόκκινοι όσο και οι Μπλε έχουν εσωτερικά ζητήματα που πρέπει να λύσουν για να μπορέσουν να λειτουργήσουν ως ομάδες.

Στο Συμβούλιο του Nησιού μία νέα αντιπαράθεση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και στον Νίκο Μπάρτζη ξεκινά. Τι πυροδότησε τη μεταξύ τους κόντρα;

«Με ενόχλησε πάρα πολύ η τοποθέτηση της Εύης. Την προηγούμενη βδομάδα έλεγε μακάρι να φύγει ο Ασημακόπουλος, αυτή την εβδομάδα είπε μας συμφέρει να φύγει ο Παναγιώτης ή ο Κωνσταντίνος», σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τονίζει: «Άρα σκέφτονται μόνο με βάση την παρέα; Μέχρι πόσες βδομάδες θα είναι στο παιχνίδι;».

Ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το Survivor και τα οποία σας μεταφέρουμε πάντα με επιφύλαξη, τη νίκη στον αποψινό απαιτητικό στίβο μάχης παίρνουν για άλλη μια φορά οι Μπλε και μάλιστα μετά από flag race. Οι Διάσημοι αναγκάζονται να οδηγηθούν στην ψηφοφορία, υποδεικνύοντας τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ποιος ή ποια θα βρεθεί στον τάκο;

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Νικολέτα Μαυρίδη θα λάβει τις περισσότερες ψήφους από την Κόκκινη Ομάδα με βάση την χαμηλή αγωνιστική της απόδοση. Αναμένουμε το αποψινό επεισόδιο, ώστε να επιβεβαιωθεί η είδηση.

Περισσότερα

Lifestyle

Περρής για Κατερίνα Καινούργιου: Ανατριχιαστικά κακή στην ενημερωτική της παρέμβαση

Δημοσιεύθηκε

στις

Την τηλεοπτική επικαιρότητα σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή Open Weekend, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της σεζόν μέχρι τώρα. «Για μένα η φετινή ήταν μία εκπληκτική χρονιά. Ευχαριστώ τον Θεό και όλους τους ανθρώπους που συνεισέφεραν σε αυτό. Δεν μου έχει λείψει καθόλου το να βγαίνω μπροστά από την κάμερα, γιατί νιώθω αμήχανα. Μου αρέσει να είμαι δημιουργικός, να μοντάρω, να επιμελούμαι», ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση της Ελένης Τσολάκη για τη δημοσιογραφική κάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών, ο Βαγγέλης Περρής απαντά: «Πιστεύω ότι όλη αυτή η συζήτηση είναι λάθος. Έχουμε ένα συνταρακτικό γεγονός κι εμείς ξαφνικά το μικραίνουμε. Είδαμε παρουσιαστές να συρρικνώνουν το δράμα, να βγαίνουν από τα ρούχα τους συζητώντας για τους εαυτούς τους».

«Το Survivor και το My Style Rocks μάς δίνουν πάντα υλικό. Είναι ακριβώς οι ίδιες εκπομπές, με συνεχείς τσακωμούς. Δίνονται ρόλοι και τους παίζουν χειρότερα κι από το Bachelor. Ειδικά το My Style Rocks είναι ένα δυσάρεστο προϊόν που… σέρνεται, δεν ταιριάζει σε κανέναν κανονικό άνθρωπο», σχολιάζει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Η Κατερίνα Καραβάτου έχει ανώτερο επίπεδο πολιτισμού από την εκπομπή που παρουσιάζει», διευκρινίζει ο Βαγγέλης Περρής.

Τέλος, ο Βαγγέλης Περρής μίλησε με θετικά λόγια για τη Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τονίζει:

«Από πλευράς τηλεθέασης ήταν μία ικανοποιητική χρονιά. Από πλευράς ενημερωτικής παρέμβασης ήταν ανατριχιαστικά κακή. Ειπώθηκαν πράγματα που δεν θα κάνουν περήφανους όσους τα βλέπουν μετά από χρόνια για όλες τις μεγάλες υποθέσεις. Σε αυτά τα θέματα δεν χωράει εντυπωσιασμός αλλά ενσυναίσθηση και η ενσυναίσθηση σε οδηγεί στο να κλείνεις το στόμα».

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα