Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Όλες μαζί θα νικήσουμε»- Η Μαρία Ζακυνθινού, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας στέλνει το δικό της μήνυμα

Δημοσιεύθηκε

στις

«…Aπό τη στιγμή που διαγνώστηκα με καρκίνο μαστού την 1η Δεκεμβρίου του 2014, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, αυτό του διαρκούς αγώνα και της αναθεώρησης της ζωής ως κάτι που δεν είναι σταθερό και δεδομένο, όπως πολλές φορές θεωρούμε οι περισσότεροι», μας εξομολογείται η Μαρία Ζακυνθινού (μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας), η οποία καταθέτει την βιωματική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.

«…Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα δεν ήταν τόσο η ημέρα του χειρουργείου από τον καρκίνο του μαστού μιας και δεν τολμούσα να πιστέψω πως δεν θα τα καταφέρω, αφού δεν είχα, βέβαια, και άλλη επιλογή. Μόλις λίγο καιρό πιο πριν είχα αντιμετωπίσει άλλους δύο θανάτους αγαπημένων ατόμων στην οικογένειά μου, του συζύγου μου και του πατέρα μου. Το να ζήσω ήταν, λοιπόν, επιβλητέο, όχι όμως δεδομένο. Ως το πιο δύσκολο στα μάτια μου, φάνταζε η στιγμή που θα έπρεπε να ανακοινώσω στα παιδιά μου ότι έχουμε να παλέψουμε έναν επιθετικό καρκίνο με απανωτές χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Πράγμα που έγινε έτσι ακριβώς».

«ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Ροή ειδήσεων

Advertisement