Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Θεοδωρικάκος για Σεπόλια: Τα ονόματα των κατηγορουμένων θα δουν το φως της δημοσιότητας

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι νόμοι τηρούνται απαρέγκλιτα» και τα ονόματα των εμπλεκομένων «θα δουν το φως της δημοσιότητας» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφορικά με την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Συγκεκριμένα, μιλώντας την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως, «αυτή η ανατριχιαστική κι απάνθρωπη υπόθεση της 12χρονης κοπέλας η οποία κακοποιήθηκε με τον πιο βάναυσο, βάρβαρο και άγριο τρόπο, γιατί αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα, έχει εξιχνιαστεί από την ελληνική αστυνομία, η οποία κινήθηκε με μυστικότητα, όπως έπρεπε, με επαγγελματισμό και εξάρθρωσε το δίκτυο αυτών που κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση. Η υπόθεση αυτή βρίσκεται σήμερα στην Ανακρίτρια η οποία καθοδηγεί τις έρευνες, η ελληνική αστυνομία έχει στενή συνεργασία με τις ανακριτικές αρχές και διευκολύνει και διεκπεραιώνει το έργο που της ανατίθεται. Είναι προφανές ότι υπάρχουν και άλλοι που κρύβονται από πίσω από αυτό το σκοτεινό πέπλο μίας απάνθρωπης υπόθεσης, εναντίον ενός μικρού κοριτσιού, αλλά όπως ξέρετε, οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται».

«Όπως έχουμε αποδείξει οι νόμοι τηρούνται και τηρούνται απαρέγκλιτα για όλους, χωρίς εξαιρέσεις, διακρίσεις και αστερίσκους, όσοι έχουν υποπέσει σε τέτοιου είδους εγκληματικές πράξεις, θα
«συρθούν» ενώπιον ης δικαιοσύνης και θα έχουν την τύχη που τους αξίζει με βάση τους νόμους του κράτους.

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement