Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Άγριο έγκλημα στη Χαλκιδική: Σκότωσε με τσεκούρι 53χρονο μπροστά στα παιδιά του

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα άγριο έγκλημα με θύμα έναν 53χρονο σημειώθηκε σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το thestival.gr, στις 22:00 της περασμένης Πέμπτης δύο αδέρφια από την Αλβανία ηλικίας 27 και 47 ετών ήρθαν λόγω προσωπικών διαφορών στα χέρια με έναν 53χρονο και τα δύο παιδιά του ηλικίας 24 και 18 ετών, αγόρι και κορίτσι αντίστοιχα. Ο 27χρονος με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε τον 24χρονο και έσπρωξε τη 18χρονη κοπέλα, με την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε ερωτική σχέση.

Ο 47χρονος αδελφός του άρπαξε τσεκούρι και με το πίσω μέρος του χτύπησε τον 53χρονο πατέρα των παιδιών στο στήθος και στον θώρακα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τον άτυχο 53χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου συνέλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου τα δύο αδέρφια ηλικίας 27 και 47 ετών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή και μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές της Νιγρίτας.

https://www.news.gr/ellada/article/3069745/agrio-egklima-sti-chalkidiki-skotose-me-tsekouri-53chrono-brosta-sta-pedia-tou.html

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement