Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Επίθεση με καυστικό υγρό: Παραδόθηκε στις αρχές η 38χρονη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, η 38χρονη από το Ηράκλειο που αναζητούνταν επί τρεις ημέρες παρουσιάστηκε στις αρχές.

Η ίδια όπως ήδη έχει δηλώσει, έχει ομολογήσει την πράξη της λέγοντας πως «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό» στο πλαίσιο άμυνας καθώς όπως υποστήριξε ο 36χρονος εν διαστάσει σύζυγός της την κακοποιούσε.

Υπενθυμίζουμε ότι πλέον έχει παρέλθει το αυτόφωρο. Η 38χρονη αναμένεται να καταθέσεις στις αρχές ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της ενώ θα παραδώσει αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της και αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της.

Ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας χαρακτήρισε «φοβισμένη« την 38χρονη, ενώ επεσήμανε ότι «ο σύζυγός της έχει βαρύ ποινικό παρελθόν και φοβάται πολύ», τόνισε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο κ. Λύτρας επεσήμανε πως είναι έτοιμη να τα εξηγήσει όλα στην ανακρίτρια ενώ ως προς το καυστικό υγρό που έριξε στον 36χρονο ανέφερε πως «δεν είχε σχεδιάσει τίποτε. Είχε παραγγείλει μεγάλη ποσότητα του καυστικού υγρού, ως απλό καθαριστικό».

Νωρίτερα, το οικογενειακό περιβάλλον του 36χρονου έκανε λόγο για «ροζ» φωτογραφίες που έστειλε η 38χρονη στον αδερφό του θύματος. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, δεν δίστασε να τον προσκαλέσει και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Η 38χρονη αρνείται ότι συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο και ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης και από τον αδελφό του θύματος.

Στο Θριάσιο ο 36χρονος – Χειρουργείο για να σωθεί το μάτι του
Στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου νοσηλεύεται από το Σάββατο ο 36χρονος από την Κρήτη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό.

Η διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής του Θριάσιου Μαρία Καλοφώνου, η οποία είναι και η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την σοβαρότητα του νέου περιστατικού.

Σύμφωνα με την ίδια πρόκειται για χημικό έγκαυμα από οξύ. «Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιο οξύ, πιθανότατα νιτρικό οξύ και βιτριόλι μαζί. Έχει κάψει τμήμα του προσώπου, έχει κάψει τράχηλο, τον λαιμό δηλαδή, τον θώρακα και λίγο χέρι» υποστήριξε εξηγώντας πως «το σοβαρότερο σε αυτό το περιστατικό είναι ότι έχει ένα βαρύ έγκαυμα στα μάτια και η ανησυχία μας είναι πώς θα μπορούμε να συνδυάσουμε τις δύο θεραπείες γιατί χρειάζεται κάτι πολύ εξειδικευμένο για τα μάτια».

«Είναι ένα περιστατικό που ανήκει στα επείγοντα. Το χειρουργείο θα είναι γρήγορο» ανέφερε επίσης η γιατρός για την περίπτωση του 36χρονου.

Η 38χρονη έχει αναφέρει ότι το καυστικό υγρό το είχε μαζί της για άμυνα και το είχε προμηθευθεί από το ίντερνετ νόμιμα και ότι δεν ήταν βιτριόλι.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement