Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Στον ανακριτή η 38χρονη

Δημοσιεύθηκε

στις

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Ηρακλείου, η 38χρονη που κατηγορείται ότι έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της τα ξημερώματα του Σαββάτου, η οποία σύμφωνα με τους δικηγόρους της αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία.

Η 38χρονη, που φέρεται να επιτέθηκε στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηράκλειο, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, και παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, το απόγευμα της Τρίτης (25.10.2022), συνοδευόμενη από τον Απόστολο Λύτρα και τον Μάνο Δρακωνακη που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση της.

Ακόμα και στους ίδιους τους δικηγόρους της δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής που κρυβόταν αυτά τα 24ωρα. «Δεν γνωρίζω που βρισκόταν αυτές τις μέρες, εμείς απλά βοηθήσαμε στο να γίνει μια ομαλή παράδοση, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Η 38χρονη ήρθε σε επικοινωνία με τις αρχές και βρέθηκαν σε ενα μέρος, το οποίο εμεις δεν γνωρίζαμε» δήλωσε στο newsit.gr ο ένας εκ των δικηγόρων της, ο κ. Δρακωνάκης. Μιλώντας στο newsit.gr η 38χρονη, είχε υποστηρίξει ότι βρισκόταν εκτός Ηρακλείου.

Η 38χρονη, σύμφωνα με δικηγόρο της «βρίσκεται σε σοκ, είναι μια κοπέλα που έχει περάσει αρκετά δύσκολα σε αυτή τη σχέση» και υποστηρίζει ο κ. Δρακωνάκης ότι δεν πήγε στο ξενοδοχείο «με σκοπό να του κάνει κακό, είχαν συναντηθεί πολλές φορές, αν ήθελε να προκαλέσει κακό θα είχε τη δυνατότητα να το κάνει, θα το έκανε τις προηγούμενες φορές που είχαν βρεθεί».

Η 38χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει στις αρχές ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της ενώ θα παραδώσει αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της και αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της. Επίσης, φέρεται πως θα ισχυριστεί ότι ήταν θύμα κακοποίησης και το καυστικό υγρό το είχε μαζί της για άμυνα, ενώ το είχε προμηθευθεί από το ίντερνετ νόμιμα.

Ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι «ο σύζυγός της έχει βαρύ ποινικό παρελθόν και φοβάται πολύ». Στη συνέχεια, τόνισε ότι «αυτό που γνωρίζω είναι ότι μιλάμε για ένα καθαριστικό. Καταρχάς αυτό νομίζω ότι θα αποδειχθεί. Θα γίνει έλεγχος του υγρού και θα φανεί δηλαδή περί τίνος πρόκειται».

newsit.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement