Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μικρομεσαίοι: Ζητούν επαναφορά ρύθμισης 120-240 δόσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην πρόσφατη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Επιχειρηματικότητας Εμπορίου Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, όπως έγραψε η «Γ», διατυπώθηκαν προτάσεις αναφορικά με τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρηματίες εξαιτίας της πληθωριστικής και ενεργειακής κρίσης.

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.ΕΣ.Π. Γεώργιος Βαγενάς ανακοίνωσε τους στόχους του τρέχοντος έτους, δίνοντας έμφαση στις παρεμβάσεις που απαιτούνται σχετικά με τους πλειστηριασμούς, τον σχεδιασμό νέας ρύθμισης 120-240 δόσεων για όλα τα χρέη των επιχειρήσεων με αφαίρεση των προσαυξήσεων και των πανωτοκίων, τον ακατάσχετο επαγγελματικό λογαριασμό και το αφορολόγητο όριο.

Επιπλέον εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στο νομοσχέδιο, που η κυβέρνηση προτίθεται να ψηφίσει στη Βουλή, σχετικά με την υποχρεωτική διεξαγωγή ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στις γενικές συνελεύσεις και τις εκλογικές διαδικασίες.
Τέλος, ανέφερε ότι άμεσα πρέπει να προχωρήσουν σε νέες μορφές αντίδρασης για να φτάσουν στην κορύφωση του αγώνα ενάντια στο δυσβάσταχτο ενεργειακό κόστος και ενάντια στην ακρίβεια και τις ανεξέλεγκτες ανατιμήσεις.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement