Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ο προπονητής των Χανίων Σπ. Μπαξεβάνος μίλησε στη «Γ» για την Παναχαϊκή

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Ενώ όλοι κάνουν λόγο πως το πρωτάθλημα της Super League 2 θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου, μάλλον θα πέσουν έξω κατά μια εβδομάδα και κάτι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Γ» η σέντρα του εν λόγω πρωταθλήματος μετατίθεται για τις 13 Νοεμβρίου και βλέπουμε…

Εάν αυτό οριστικοποιηθεί -που σίγουρα αυτό θα γίνει- θα αναγκαστούν οι ομάδες, μεταξύ αυτών και η Παναχαϊκή να ψάξει και για άλλα φιλικά παιχνίδια. Ήδη η κοκκινόμαυρη ομάδα ετοιμάζεται για αυτό με τον Ολυμπιακό Β’, που θα διεξαχθεί μία μέρα μετά την Εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου, το Σάββατο (29/10).

«ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ»

Ωστόσο χθες μίλησε στη «Γ» ο τεχνικός των Χανίων Σπύρος Μπεξεβάνος, ο οποίος πέρασε από τον πάγκο της Παναχαϊκής την περίοδο του 2019 και ερωτώμενος τι βλέπει για την ομάδα του γενικότερα στο πρωτάθλημα είπε: «Είμαστε μια νέα ομάδα, που καταφέραμε να μαζευτούμε, προβληματιζόμαστε λίγο με τα φιλικά παιχνίδια, καθώς δεν βρίσκουμε αντιπάλους, όμως παίζουμε το προσεχές Σάββατο με την Επισκοπή». Και πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει ένα καλό σύνολο, θα δούμε όταν αυτό αρχίσει…».

Ερωτώμενος για την Παναχαϊκή ανέφερε: «Έχει καλή ομάδα, την είδα ένα ημίχρονο με τον Πανσερραϊκό, μπορεί να κάνει ζημιές, έχει καλό ρόστερ». Ερωτώμενος για το πρωτάθλημα είπε: «Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν δεν είναι πολλές, αλλά ελάχιστες, όπως είναι οι Καλλιθέα, Κηφισιά, Απόλλων και μπαίνει ανάμεσά τους και η Καλαμάτα. Σε κάθε αγωνιστική θα γίνεται μεγάλη μάχη, καθώς θα υπάρχουν απώλειες παντού και σκαμπανεβάσματα στα αποτελέσματα…». Σε ό,τι αφορά τώρα αν έχει προβλήματα ενόψει του παιχνιδιού με την Παναχαϊκή, που έρχεται τόνισε: «Μόνο ο Παγγουράς έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού και θα κάνει μαγνητική».


Ροή ειδήσεων

Advertisement