Connect with us

Αθλητισμός

Basket League: Αναβλήθηκε ο αγώνας του Προμηθέα στην Καρδίτσα

Published

on

Την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να… αναλογιστούν τα όποια λάθη έκαναν στον  αγώνα με την Μπούντουτσνοστ στο Μαυροβούνιο, την 3η αγωνιστική του Euro Cup θα έχουν οι παίκτες του Προμηθέα.

Το προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League με την Καρδίτσα αναβλήθηκε σε μεταγενέστερη ημερομηνία και συγκεκριμένα στις 30 Δεκεμβρίου (17:00), όπως ανακοίνωσε χθες ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει: «Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 29/10 στις 17:00, αναμέτρηση, μεταξύ των ομάδων Καρδίτσα–Προμηθέας Πάτρας στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League 2022-2023, αναβάλλεται.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα είναι η Παρασκευή 30/12 στις 17:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ERT FLIX ΕΡΤ Sports».

Ο λόγος της αναβολής ήταν ότι η πατρινή ομάδα δεν κατάφερε να βρει ξενοδοχείο προκειμένου να παραμείνει στην Καρδίτσα, λόγω του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα να μπει στη διαδικασία αυτή η διοργανώτρια αρχή και να αναβάλλει την αναμέτρηση.

«ΚΑΥΤΟΣ» ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Πάντως ένας δύσκολος αγωνιστικά μήνας περιμένει τον Προμηθέα ο οποίος θα υποδεχθεί στο «Δ. Τόφαλος» τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την Basket League, καθώς και τους Χάμπουργκ Τάουερς και Τουρκ Τέλεκομ για το Euro Cup.

Η πατρινή ομάδα κάνει κάλεσμα στους φιλάθλους της να βρεθούν στο γήπεδο για να μπορέσουν να ενισχύουν τους αθλητές του Προμηθέα να πετύχουν τους στόχους τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται τόσο διά ζώσης, από το Promitheas Park τις καθημερινές από τις 10:00 έως τις 18:00 και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 14:00, όσο και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας ticketmaster.gr.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη Τρίτη οι Πατρινοί θα υποδεχθούν το Αμβούργο στο «Δ. Τόφαλος», με στόχο την επιστροφή στις νίκες στην Ευρώπη.

*Σοκ στην Μπουντούτσνοστ με τον Άλφα Καμπά, με τον άσο της ομάδας του Μαυροβουνίου να καταρρέει ενώ βρισκόταν σε τράπεζα της Ποντγκόριτσα.

Ο Καμπά διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή του.

ΑΜΑΛΙΑ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement