Σάββατο 13 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κούγιας: Η 38χρονη με το καυστικό υγρό δελέασε τον 36χρονο με ομαδικό σεξ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 36χρονου που δέχθηκε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο από την 38χρονη στο Ηράκλειο της Κρήτης και σε ανακοίνωσή του ο ποινικολόγος αναφέρει πως πριν από το περιστατικό της επίθεσης, η εν διαστάσει σύζυγός του έταξε ομαδικό σεξ για να τον δελεάσει να βρεθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια: Σήμερα για πρώτη φορά ο επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου κ. Αλέξης Κούγιας συνομίλησε με το 36χρονο θύμα στις 18.00 μετά από άδεια των ιατρών. Εκείνο, το οποίο πληροφορήθηκε για πρώτη φορά ο κ. Κούγιας, είναι ότι πολλές ημέρες πριν υπήρχε μια έντονη πίεση της δράστιδος προς το θύμα να επανασυνάψουν σχέση, με προκλήσεις και παρακλήσεις, τις οποίες το θύμα απέρριπτε.

Σήμερα το θύμα αποκάλυψε στον κο Κούγια ότι από την 21.10.2022, παραμονή της διαπράξεως της εγκληματικής πράξεως, η οποία συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 22.10.2022, και αμέσως μετά την παραλαβή της τοξικής ουσίας, η οποία παραδόθηκε σε πρόσωπο ονόματι Γ. Σ., η δράστης αρχικά και εν συνεχεία μια γυναίκα ονόματι Στεφανία, άρχισαν να τηλεφωνούν συνεχώς στο θύμα, όπως αποδεικνύεται από πάρα πολλές κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο σήμερα επέδειξε στον κο Κούγια το θύμα, και τον προσκαλούσαν να συναντηθούν το αργά το βράδυ ή τα ξημερώματα της 22.10.2022 σε δωμάτιο του ξενοδοχείου LATO, το οποίο είχαν ήδη κλείσει, για να δεχθεί να κάνει ομαδικό σεξ μαζί τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement