Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

“Δράκος με το τατουάζ”: «Με απείλησε ότι θα με σφάξει, φοβάμαι για τη ζωή μου» λέει η 34χρονη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανασφάλεια νιώθει η 34χρονη, όπως δηλώνει η ίδια, εκφράζοντας φόβο για τη ζωή της ενώ κυκλοφορεί ασύλληπτος ο «δράκος» με το μαχαίρι που της επιτέθηκε και τη βίασε στο Παλαιό Φάληρο.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη και προσπαθώ να συνέλθω. Το μόνο που θέλω είναι να τον συλλάβουν. Εύχομαι να είμαι το μοναδικό του θύμα. Όσο κυκλοφορεί ελεύθερος φοβάμαι για τη ζωή μου καθώς με είχε απειλήσει να μην μιλήσω στις Αρχές», δηλώνει στο Mega ενώ όπως εξομολογείται, ο δράστης ήταν αποφασισμένος για όλα. Με το μαχαίρι στο χέρι την απείλησε ότι αν μιλήσει, θα τη σκοτώσει.

«Τη στιγμή που με πλησίασε, ήμουν μόνη μου. Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ. Ήταν μεθυσμένος. Μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό και με απείλησε ότι θα με σφάξει εάν δεν τον ακολουθήσω. Φοβήθηκα πολύ».

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τις κάμερες ασφαλείας της λεωφόρου Ποσειδώνος με σκοπό να εντοπίσουν οπτικό υλικό με τον δράστη. «Υπάρχει φόβος, φοβόμαστε αλλά τι να κάνουμε, απλά προσέχουμε», λένε κάτοικοι της περιοχής.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν βιάσει την 34χρονη τα ξημερώματα της Κυριακής, είχε αποπειραθεί να κάνει το ίδιο και σε άλλη κοπέλα η οποία κατάφερε να του ξεφύγει και να γλιτώσει.

«Δεν κυκλοφορούμε βράδυ. Ειδικά μόνες μας, προσπαθούμε να είμαστε περισσότερες από μία και δεν αφήνουμε ποτέ κοπέλες μόνες τους είτε να γυρίσουν στο σπίτι είτε οτιδήποτε», λένε κάτοικοι της περιοχής.

protothema.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement