Connect with us

Ελλάδα

Χαροπαλεύει ο επιχειρηματίας μετά τις μαχαιριές στην Νέα Ερυθραία – Πως έγινε το σκηνικό έξω από καντίνα

Published

on

Σοβαρά τραύματα στο πόδι, στο χέρι και στην κοιλιακή χώρα έχει ο 58χρονος επιχειρηματίας από τον χώρο του real estate και πρώην σύντροφος εντυπωσιακού μοντέλυο, που γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα μαχαιρώθηκε έξω από καντίνα στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα.

Φαντάζει απίστευτο, αλλά ο 58χρονος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από δύο νεαρούς άνδρες για ασήμαντη αφορμή, πιθανότατα για τη σειρά προτεραιότητας στην καντίνα. Όπως προέκυψε αρχικά από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, οι δράστες διέφυγαν από το σημείο ένα μικρό μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Ford με κατεύθυνση προς τα Μελίσσια.

Από αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ιδιοκτήτη και οδηγό του οχήματος στην κατοικία του και του πέρασαν χειροπέδες. Πρόκειται για έναν 19χρονο, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη. Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες και για το δεύτερο άτομο –αυτό που φέρεται να μαχαίρωσε τον 58χρονο επιχειρηματία-, με την ΕΛ.ΑΣ. να τον έχει ταυτοποιήσει. Ο λόγος για έναν 26χρονο, ο οποίος αναζητείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.

Συνολικά στο επεισόδιο συμμετείχαν έξι άτομα, ενώ ο 19χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί το Σάββατο (29/10) ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement