Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ληστεία στον Μαραθώνα: Στιγμές τρόμου για μητέρα και το παιδί της – Συγγενής ο δράστης, πυροβολούσε στον αέρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη ο 27χρονος που διέπραξε την άγρια ληστεία στον Μαραθώνα πριν από λίγες ημέρες.

Ο 27χρονος ταυτοποιήθηκε και την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου συνελήφθη, ύστερα από την ληστεία που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες  σε σπίτι στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα. Συγκεκριμένα μπήκε σε σπίτι στο οποίο διέμενε μητέρα με το ανήλικο παιδί της, που όπως αναφέρει η αστυνομία, είχαν συγγενική σχέση και την απείλησε να του δώσει τα χρήματα που είχε.

Η γυναίκα αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο 27χρονος να την σπρώξει και να τραυματιστεί τόσο εκείνη όσο και το ανήλικο παιδί. Τότε ο 27χρονος άρπαξε ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.

Ύστερα από την καταγγελία, η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη και διαπίστωσε ότι μαζί μαζί με άλλο ένα άτομο έχουν διαπράξει κλοπές σε ιερούς ναούς της ευρύτερης περιοχής και συγκεκριμένα στις περιοχές του Μαραθώνα, των Σπάτων, της Παλλήνης και της Αρτέμιδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 25-10-2022 στο Μαραθώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μαραθώνα, 27χρονος ημεδαπός για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 27χρονος ξημερώματα της ίδιας ημέρας, αφού χτύπησε το κουδούνι της πόρτας από οικία ημεδαπής, με την οποία έχει συγγενική σχέση, της άρπαξε το κινητό τηλέφωνο με χρήση σωματικής βίας, τόσο σε βάρος της ίδιας, όσο και του ανήλικου τέκνου που κρατούσε στην αγκαλιά της, τραυματίζοντας τους.

Η παθούσα την ακολούθησε και προσπάθησε να επανακτήσει το κινητό της τηλέφωνο, με τον 27χρονο να πυροβολεί με καραμπίνα στον αέρα, να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του και να διαφεύγει.

Επιπρόσθετα, όπως εξακριβώθηκε σε βάρος του κατηγορουμένου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιους Εισαγγελείς».

Ροή ειδήσεων

Advertisement