Connect with us

Ερασιτεχνικό

Μία εμβόλιμη στην Α’ Κατηγορία, κληρώνει για τους «μικρούς», ορίστηκε το Κύπελλο

Published

on

Η ΕΠΣ Αχαΐας ανάρτησε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της Α΄ Κατηγορίας και στους δύο ομίλους μέχρι την 8η αγωνιστική, όπως και στους δύο ομίλους της Β΄ Κατηγορίας μέχρι την 5η αγωνιστική.

Στην Α’ Κατηγορία έχει οριστεί μια εμβόλιμη αγωνιστική και αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 21/12.

Η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας όρισε τις ημερομηνίες αυτές έτσι ώστε να βοηθήσει τα σωματεία να βγάλουν τις άδειες για την τέλεση των αγώνων τους.

Τιμωρία για Δόξα και Άρη Πατρών

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Δόξα Νιφορεϊκων θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής μακριά από την έδρα της. Πιο συγκεκριμένα η Δόξα θα αγωνιστεί στις 6/11 στο γήπεδο «Α. Κάνιστρας» με αντίπαλο τον Ατρόμητο Λάππα.

Ο Αρης Πατρών και αυτός θα εκτίσει την ποινή την δεύτερη αγωνιστική και τον Πήγασο θα τον υποδεχτεί στις 12/11 στο «Α. Κάνιστρας».

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την Τετάρτη 2/11 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας η κλήρωση της Γ’ Κατηγορίας. Αυτή θα ξεκινήσει στις 12 μ. και στη κληροτίδα θα μπουν  οι παρακάτω ομάδες που θα χωριστούν σε δύο ομίλους των έντεκα.

Αίας Πατρών, ΑΕΚ, Απόλλων Συνοικισμού, Αυτόνομη, Βασιλικό, Αβυθος, Δάφνη, Ατρόμητος Ζαρουχλεικων, Καμινια, Παοκ, Πετεινοι, Πυρσος, Προοδευτική, Νεάπολη, Ρομαικος, Ολυμπιακός Φίλων Ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός Πατρών, Ψηλαλωνια, Φοίνικας Αγυιας, Σκεπαστό, Φλόγα Κάτω Καστριτσιου, Ωλενιακος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Παράλληλα η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας όρισε και τους αγώνες Κυπέλλου της πρώτης φάσης.

Οχτώ αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 16/11 και επτά αναμετρήσεις στις 23/11.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement