Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Τραγωδία στα Χανιά: 18χρονος σκοτώθηκε έπειτα από τροχαίο με μηχανή – Είχε χάσει τον αδερφό του με τον ίδιο τρόπο

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου στην Κρήτη. Το τρίτο μέσα σε λιγότερο από δύο 24ώρα. Αυτή τη φορά στα Χανιά και συγκεκριμένα στα Περιβόλια. Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 23:00 στην οδό Κ. Μάνου των Περιβολίων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kriti360.gr οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχασε τη ζωή του ένα αγόρι, ηλικίας 18 ετών.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν δύο μοτοσικλέτες, κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα ο 18χρονος να χάσει τη ζωή του, ενώ ο αναβάτης της άλλης μηχανής έχει υποστεί ορθοπεδικά τραύματα.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον 18χρονο.

Ο 22χρονος οδηγός της άλλης μηχανής μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο Χανίων.

Είχε χάσει την ζωή του και ο αδερφός του με τον ίδιο τρόπο

Να σημειωθεί ότι ο αδερφός του θύματος είχε χάσει επίσης τη ζωή του σε τροχαίο πριν από πέντε χρόνια. Τότε το δυστύχημα είχε σημειωθεί στον παράλληλο της Εθνικής στο ύψος του καταστήματος Μετρό, επίσης μετά από μετωπική δυο μηχανών.

Πρόκειται για το τρίτο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώνεται στους δρόμους της Κρήτης μέσα σε λίγες ώρες, μετά το θάνατο της 60χρονης Ρεθυμνιώτισσας Ράνιας Μουρτζανού – Κιαγιά σε δυστύχημα που έγινε στον ΒΟΑΚ, και του 36χρονου δικυκλιστή στα Σταυράκια Ηρακλείου, όταν η μηχανή που οδηγούσε προσέκρουσε πάνω σε ένα δέντρο!


Ροή ειδήσεων

Advertisement