Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Αυτός είναι ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου – Σε αστυνομικό κλοιό ο δράστης

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται ο βιαστής με το τατουάζ καθώς οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του συγκεκριμένου ατόμου, που βίασε μια 34χρονη σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο, ενώ απείλησε μια 24χρονη.

Ηδη οι αρχές έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ του βιαστή και όπως ανέφερε το MEGA αργά ή γρήγορα το άτομο αυτό αναμένεται να συλληφθεί.  Οι Αρχές έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας καταφέροντας να απομονώσουν το πρόσωπο του βιαστή. Κάμερες ασφαλείας του τραμ αλλά και του πάρκου φαίνεται πως έχουν καταγράψει καρέ καρέ τις κινήσεις του δράστη.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους οπτικό υλικό από τη στιγμή που εισβάλει στο αυτοκίνητο της 24χρονης, που γλίτωσε χάρη στην ψυχραιμία της.

Το γεγονός ότι έδινε οδηγίες στην 24χρονη, στο αμάξι της οποίας μπήκε με την απειλή μαχαιριού, κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι είναι γνώστης των δρόμων της περιοχής, ενώ το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε μέσο για την διαφυγή του, έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι είναι κάτοικος της περιοχής.

Το προφίλ του δράστη

Σύμφωνα με την περιγραφή που έχει δώσει στους αστυνομικούς η 34χρονη, ο άνδρας είναι ηλικίας περίπου 40 ετών, εύσωμος και έχει ύψος 1,65 με 1,70.

Εχει λευκή επιδερμίδα, καστανό χρώμα μαλλιών και είναι κοντοκουρεμένος.

Στο δεξί του χέρι έχει ένα τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι.

Φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι και μαύρα αθλητικά παπούτσια ενώ ήταν μεθυσμένος, όπως είπε η 34χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα, με την κατάθεση της 34χρονης ο δράστης μιλούσε πολύ καλά Ελληνικά. Αφού έκανε πράξη τις αρρωστημένες ορέξεις του ο δράστης κοίταξε την 34χρονη και τη ρώτησε αν θέλει να γίνει η κοπέλα του.

Σύμφωνα με τις αρχές, πρόκειται για ένα άτομο το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή και γνωρίζει πολύ καλά τους δρόμους και τα στενά, όπως προκύπτει από την κατάθεση και της δεύτερη γυναίκας.

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement