Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Λουκέτο» … λόγω λαϊκής-Κραυγή απόγνωσης από τον ιδιοκτήτη του χώρου στάθμευσης στην οδό Καραϊσκάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μετά από 25 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και τα Σάββατα που γίνεται στην περιοχή η λαϊκή αγορά ο Δήμος Πατρέων επέβαλε «λουκέτο» στον πολυόροφο χώρο στάθμευσης οχημάτων που λειτουργεί επί της οδού Καραϊσκάκη 75-79 χωρίς καν να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες, όταν συνεργείο του Δήμου προχώρησε σε νέα διαγράμμιση για τους πάγκους της λαϊκής του Σαββάτου που ανά τέσσερις μήνες μεταφέρεται στην οδό Καραϊσκάκη, μπροστά από το πάρκινγκ.

Τα τελευταία 25 χρόνια παρά τη λειτουργία της λαϊκής, έμενε ανοικτό ένα σημείο μπροστά από το πάρκινγκ για να εξυπηρετούνται τόσο οι μόνιμοι πελάτες του, όσο και οι διερχόμενοι. Αυτό όμως, ο Δήμος αποφάσισε να το αλλάξει χωρίς ωστόσο να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, Χρήστο Αθανασόπουλο, ο οποίος ανακάλυψε ξαφνικά πως τα Σάββατα θα πρέπει να κλείνει την επιχείρησή του τις ώρες λειτουργίας της λαϊκής αγοράς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο ίδιος επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει δεν του άφησε περιθώρια να βρεθεί κάποια λύση, ώστε να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της η επιχείρηση και τα Σάββατα.
«Εδώ και 25 χρόνια λειτουργούμε τον οκταόροφο στεγασμένο χώρο στάθμευσης οχημάτων στην οδό Καραϊσκάκη, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού. Όπως είναι γνωστό κάθε Σάββατο ανά τέσσερις μήνες στην Καραϊσκάκη μπροστά από το πάρκινγκ γίνεται η λαϊκή αγορά και μέχρι πρότινος ο Δήμος άφηνε ανοικτό πέρασμα για την είσοδο και την έξοδο των οχημάτων, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Χωρίς να μας ενημερώσουν ως όφειλαν αποφάσισαν να κλείσουν το δρόμο αποκλείοντας την πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης όλων των πελατών μας, αρκετοί από τους οποίους είναι μόνιμοι, καθώς είναι κάτοικοι της περιοχής. Πραγματικά δεν περιμέναμε τέτοια αντιμετώπιση και μάλιστα, χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους που τα έξοδα μας έχουν αυξηθεί, που απασχολούμε μόνιμο προσωπικό, που παρέχουμε τη δυνατότητα στον κόσμο να σταθμεύσει για να αποφεύγεται το διπλοπαρκάρισμα και το κυκλοφοριακό, είναι αδιανόητο ο Δήμος να μας κλείνει αντί να αναζητήσει λύση. Και μάλιστα, ημέρα Σάββατο που είναι ενδεχομένως η πιο εμπορική ημέρα της εβδομάδας», δήλωσε ο κ. Αθανασόπουλος ζητώντας έστω και τώρα να βρεθεί μία λύση, προκειμένου ο χώρος να παραμένει σε λειτουργία του και τις ώρες που γίνεται η λαϊκή αγορά.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement