Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δημόσιος αποχαιρετισμός Φαρμάκη στον Απόστολο Κατσιφάρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν η πρώτη που έγινε με τον Γιάννη Λύτρα και όχι τον Απόστολο Κατσιφάρα στη θέση του επικεφαλής της παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Και ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, θέλησε σε αυτή τη συνεδρίαση να απευθύνει έναν δημόσιο αποχαιρετισμό στον πρώην Περιφερειάρχη και αντίπαλό του στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές.

«Ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι ένας άνθρωπος με μακρά διαδρομή στα πολιτικά και αυτοδιοικητικά πράγματα και ως γνωστόν, τιμήθηκε πολλές φορές από τους συμπολίτες μας με σημαντικά αξιώματα. Τα χρόνια που συνυπήρξαμε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – παρά τις όποιες διαφωνίες μας που είναι στοιχείο της δημοκρατίας – πιστεύω ότι αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλο με αμοιβαίο σεβασμό και με βάση το κοινό μας μέλημα για το καλό του τόπου που υπηρετούμε. Θέλω να ευχηθώ στον Απόστολο Κατσιφάρα καλή συνέχεια και ό,τι και αν αποφασίσει για τα μελλοντικά του βήματα. Όπως ο ίδιος συνήθιζε να λέει: Ο δρόμος είναι μπροστά…. Και είμαι βέβαιος πως θα τον διανύει πάντα με την ίδια ευπρέπεια» ανέφερε ο κ. Φαρμάκης, ευχόμενος παράλληλα καλή δύναμη στον νέο επικεφαλής, Γιάννη Λύτρα, όπως και στο νέο περιφερειακό σύμβουλο, Μιχάλη Σιδηρόπουλο.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Πάτρα φωταγωγείται καρναβαλικά!

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 7 το βράδυ, ανάβει στην πλατεία Γεωργίου Α΄, ο καρναβαλικός διάκοσμος.

Οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου εργάστηκαν και φέτος πυρετωδώς για την τοποθέτηση των στοιχείων που
δημιουργήθηκαν στο Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων και θα προσφέρουν σε πολλά σημεία σε όλη την πόλη νότα χαράς και καρναβαλικού κλίματος τις επόμενες νύχτες μέχρι και τη λήξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. – Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται στο στέκι της οδού Χαραλάμπη

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Πάτρα από χθες πριν από λίγο αναχώρησαν από το κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας όπου διαμένουν και κατευθύνθηκαν στο στέκι της αγαπημένης τους ομάδας στην οδό Χαραλάμπη.

Η Αστυνομία παρακολουθεί διακριτικά τις κινήσεις τους.

Αυξημένα είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποτραπούν τυχόν εντάσεις που θα αμαυρώσουν την μεγάλη αθλητική διοργάνωση που φιλοξενεί η Πάτρα.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Οι Σοκολατορίχτες την ερχόμενη Κυρισκή στο “Στούντιο με Θέα”

Δημοσιεύθηκε

στις

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Αθήνα, η προγραμματισμένη συμμετοχή για αύριο (Κυριακή 5 Φεβρουαρίου) το πρωί των σωματείων των σοκολατοριχτών Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», Σοκολατοδρομίες», «Σοκολατομανίες» και «Σοκολατοπαίχτες» στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 «Στούντιο με Θέα» με τη Φαίη Μαυραγάνη αναβάλλεται για την ερχόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου εκτός απροόπτου.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα