Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δημόσιος αποχαιρετισμός Φαρμάκη στον Απόστολο Κατσιφάρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν η πρώτη που έγινε με τον Γιάννη Λύτρα και όχι τον Απόστολο Κατσιφάρα στη θέση του επικεφαλής της παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Και ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, θέλησε σε αυτή τη συνεδρίαση να απευθύνει έναν δημόσιο αποχαιρετισμό στον πρώην Περιφερειάρχη και αντίπαλό του στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές.

«Ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι ένας άνθρωπος με μακρά διαδρομή στα πολιτικά και αυτοδιοικητικά πράγματα και ως γνωστόν, τιμήθηκε πολλές φορές από τους συμπολίτες μας με σημαντικά αξιώματα. Τα χρόνια που συνυπήρξαμε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – παρά τις όποιες διαφωνίες μας που είναι στοιχείο της δημοκρατίας – πιστεύω ότι αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλο με αμοιβαίο σεβασμό και με βάση το κοινό μας μέλημα για το καλό του τόπου που υπηρετούμε. Θέλω να ευχηθώ στον Απόστολο Κατσιφάρα καλή συνέχεια και ό,τι και αν αποφασίσει για τα μελλοντικά του βήματα. Όπως ο ίδιος συνήθιζε να λέει: Ο δρόμος είναι μπροστά…. Και είμαι βέβαιος πως θα τον διανύει πάντα με την ίδια ευπρέπεια» ανέφερε ο κ. Φαρμάκης, ευχόμενος παράλληλα καλή δύναμη στον νέο επικεφαλής, Γιάννη Λύτρα, όπως και στο νέο περιφερειακό σύμβουλο, Μιχάλη Σιδηρόπουλο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement