Connect with us

Μπάσκετ

Επιστροφή στη δράση για τον Προμηθέα!

Published

on

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση σήμερα ο Προμηθέας, οποίος θα υποδεχθεί το απόγευμα στις 7.30 στο κλειστό γυμναστήριο “Δ. Τόφαλος” τους Τάουερς του  Αμβούργου για την 4η αγωνιστική του Eurocup. Η πατρινή ομάδα μετρά δύο ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη, με Κολοσσό και Μπούντουσνοστ, αντίστοιχα, θέλοντας να ανατρέψει αυτή την κατάσταση.

Ο Μάκης Γιατράς και οι αθλητές του επιθυμούν να αφήσουν πίσω τους τα κακά αποτελέσματα και με τη βοήθεια του κόσμου τους να πανηγυρίσουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Προμηθείς μπόρεσαν να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα ταξίδια, μετά την αναβολή της αναμέτρησης με την Καρδίτσα για την Basket League και πλέον μοναδικός τους στόχος είναι το ροζ φύλλο αγώνα μέσα στην έδρα τους. Σε αυτό έχουν και την προϊστορία με το μέρος τους, αφού μέχρι στιγμής το πατρινό συγκρότημα του Γιατρά δεν έχει χάσει από την γερμανική ομάδα.

Ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός και σε αυτό το παιχνίδι έχει επιστήσει την προσοχή στους αθλητές του προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι να επιβάλλουν το ρυθμό τους, για να κερδίσουν τον αγώνα

Ο παίκτης της πατρινής ομάδας Άντονι Κάουαν έδωσε το στίγμα της σημερινής αναμέτρησης, τονίζοντας τα εξής: “Έχοντας συνεχώς στο μυαλό μας τις δύο τελευταίες ήττες ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο παρκέ και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη”. Όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια έτσι και σε αυτό όλοι στον Προμηθέα κάνουν κάλεσμα στους Πατρινούς φιλάθλους για να μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα στο “Δ. Τόφαλος”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Προμηθείς μέχρι στιγμής μετρούν δύο νίκες στο Eurocup με την Τρέντο εκτός και την Γκραν Κανάρια εντός και μία ήττα από  την Μπούντουσνοστ στο Μαυροβούνιο, όπου το συγκεκριμένο παιχνίδι κατάφεραν να το γυρίσουν αν και έχαναν με 20 πόντους διαφορά. Δεν μπόρεσαν όμως να το τελειώσουν στην κανονική διάρκεια γνωρίζοντας την ήττα στην παράταση.
Ο Μάκης Γιατράς και οι αθλητές του κρατούν την ανατροπή που δείχνει τα θετικά στοιχεία της ομάδας από αυτή την αναμέτρηση, ευελπιστώντας να τα χρησιμοποιήσουν σήμερα για να επικρατήσουν στον αγώνα.

ΚΟΡNEΡ: “ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”
Από την αντίπαλη ομάδα ο Ραούλ Κόρνερ δήλωσε: «Η Πάτρα είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, με επιθετικό προσανατολισμό με μερικά γνωστά ονόματα από το BBL. Με τη νίκη ενάντια στο υποτιθέμενο φαβορί του ομίλου Γκραν Κανάρια, στήριξαν τη διεκδίκησή τους για μια απόλυτη κορυφή στον όμιλο. Όταν κοιτάζω τα τελευταία μας παιχνίδια, παίξαμε εξαιρετικά σε μερικά από αυτά τα παιχνίδια. Ωστόσο, όχι με συνέπεια, αλλά κάναμε τα σημαντικά παιχνίδια στις καθοριστικές φάσεις. Το γεγονός ότι τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια κυρίως μέσω της άμυνάς μας, μου δίνει μια θετική αίσθηση».

* Σήμερα θα γίνουν επίσης τα εξής παιχνίδια:  Λόντον Λάιονς – Μπούντουτσνοστ και  Σλασκ – Τουρκ Τέλεκομ.

* Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  (Σε 3 αγώνες): Μπούντουσνοστ 245-212 5, Προμηθέας 263-239 5, Χάποελ Τελ Αβίβ 253-234 5, Τουρκ Ανκάρα 252-250, Αμβούργο 243-237 5, Παρί 265-261 5, Γκραν Κανάρια 261-243 5, Λόντον Λάιονς 208-238 4, Τρέντο 237-258 3, Σλασκ 222-277 3.

Ροή ειδήσεων

Advertisement