Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Οικονομία

Η Anytime «αλλάζει τους αριθμούς» των τροχαίων ατυχημάτων στην Κύπρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Anytime, το direct brand της Interamerican, διοργάνωσε μια σημαντική εκδήλωση με τίτλο «Οι αριθμοί αλλάζουν», που ήταν αφιερωμένη στην οδική ασφάλεια και στην ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων στην Κύπρο.

Την εκδήλωση προλόγισε ο CEO του ομίλου Interamerican, Γιάννης Καντώρος, ο οποίος αναφέρθηκε στην έννοια της εταιρικής υπευθυνότητας και πώς αυτή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του επιχειρηματικού DNA της Interamerican. Συγκεκριμένα, στον τομέα της ασφαλούς οδήγησης ανέφερε τεχνολογίες που ήδη έχει ενσωματώσει σε ασφαλιστικά προγράμματά της η εταιρεία και καλλιεργούν, κυρίως στους νέους, την υπεύθυνη οδηγική συμπεριφορά με ένα πιο βιωματικό και λιγότερο διδακτικό τρόπο.

Η Μυρτώ Περάτη, επικεφαλής της Anytime Κύπρου, εστίασε στο θέμα της οδικής ασφάλειας που απασχολεί την Κυπριακή κοινωνία, παρουσιάζοντας επίσημα στατιστικά στοιχεία τροχαίων ατυχημάτων στους δρόμους της Κύπρου, ενώ παράλληλα ανέπτυξε το πλάνο ενεργειών που πρόκειται να υλοποιήσει η Anytime με στόχο την ευαισθητοποίηση και την υιοθέτηση υπεύθυνης και ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των αρμόδιων και θεσμικών φορέων, μέσων μαζικής ενημέρωσης, στελέχη του ομίλου αλλά και συνεργάτες της Anytime.

Περισσότερες πληροφορίες για την νέα καμπάνια εταιρικής υπευθυνότητας της Anytime μπορείτε να διαβάσετε εδώ

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement