Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο αστυνομικοί ανάμεσα στους οκτώ που ασκήθηκαν διώξεις για τη δολοφονία

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας εν ενεργεία κι ένας συνταξιούχος αστυνομικός είναι μεταξύ των οκτώ στους οποίους ασκήθηκαν διώξεις για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Πρόκειται για τους γιους του 72χρονου καταδικασθέντος σε ισόβια οικογενειακού φίλου και «εγκεφάλου» της απαγωγής και της δολοφονίας, δυο πρόσωπα που κλήθηκαν από το Δικαστήριο ως μάρτυρες, καθώς διαπιστώθηκε πως είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον ηλικιωμένο και ακόμα τέσσερα άτομα που φέρεται πως είχαν περιφερειακό ρόλο στην υπόθεση έχοντας επίσης επαφές με τον 72χρονο.

Διαβάστε επίσης: «Περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα για τα οστά»
Κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι πέντε από τους οκτώ είχαν ενεργό ρόλο στην απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου. Η δικογραφία έχει ήδη ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή.

Θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν
Τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια ενδεχομένως να βάλουν τέλος στο θρίλερ των αναζητήσεων της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου, που απήχθη και δολοφονήθηκε τον Αυγούστου 2012, όταν έφυγε από το Διακοπτό Αχαΐας, που βρισκόταν για διακοπές με τη μητέρα του, για να μεταβεί με το αυτοκίνητό του στο Παλαιό Φάληρο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement