Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνέχεια με Μότσαρτ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 150 χρόνια λειτουργίας του Θεάτρου Απόλλων το Μπαλέτο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας παρουσιάζει στην Παιδική του Σκηνή, την  παράσταση Μότσαρτ, σε σκηνοθεσία και χορογραφία του Kαλλιτεχνικού Διευθυντή Λουκά Θάνου.

Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό μπαλέτο με ηθοποιούς, χορευτές, ευφάνταστα σκηνικά και κοστούμια και, κυρίως, με τις κορυφαίες μουσικές στιγμές του ιδιοφυή συνθέτη Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, αλλά και με στιγμιότυπα από την πολυτάραχη ζωή του μεγάλου μουσουργού, έργα του οποίου αποτελούν μέρος του ρεπερτορίου κάθε μεγάλης ορχήστρας.

Θα είναι ένα σκηνικό παιχνίδι όπου η βαθιά γνώση, σε συνδυασμό με την έμπνευση και το πάθος, συνθέτουν αυτό που συνηθίζουμε να ονομάζουμε «ιδιοφυΐα».

Είναι η πρόταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. για όλη την οικογένεια και την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και μία εορταστική  παραγωγή για την περίοδο των Χριστουγέννων.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Λιμπρέτο-Soundtrack, Σκηνοθεσία, Χορογραφία: Λουκάς Θάνος

Βοηθοί χορογράφοι: Εrrik Νour -Μαρία Κίκινα

Εκγύμναση χορευτών: Κατερίνα Αναλυτή

Βοηθός χορογράφου: Όλγα Θάνου

Φωτογράφιση παράστασης: Στέφανος Σάμιος

Χορεύουν: Παναγιώτα Αδαμοπούλου, Θεανώ Ανδρώνη, Κωνσταντίνα Καλλιαντάση, Ανναθαλία Καράμπελα, Μαρία Κίκινα, Ηλίας Μανιατόπουλος, Κατερίνα Μαραγκάκη, Errik Nour, Κωνσταντίνα Ντιναπόγια.

Η πρώτη παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 19:00 για τους εκπαιδευτικούς της πόλης με ελεύθερη είσοδο, ωστόσο απαιτείται κράτηση στο ταμείο του θεάτρου, ενώ τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 19:00 θα παρουσιαστεί στους νέους και νέες που παρακολουθούν τα κέντρα του Δήμου Πατρέων ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΧΑΣΜΑΝ, με ελεύθερη είσοδο.  Ακόμη, προγραμματίζονται διπλές πρωινές παραστάσεις για τα σχολεία, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Κρατήσεις-Πληροφορίες στο ταμείο του θεάτρου Απόλλων- Τηλ. ταμείου 2610273613

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr

Τιμές εισιτηρίων:

       5 ευρώ για τα παιδιά  και 10 ευρώ για τους μεγάλους

       Οικογενειακό εισιτήριο 20 ευρώ (για 2 γονείς μαζί με τα παιδιά τους).

       Ισχύει η ατέλεια Δραματικών Σχολών, ΣΕΗ και φοιτητών θεατρικών σπουδών

       ΑΜΕΑ και συνοδοί 5 ευρώ.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement