Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Πετράλωνα: «Τα παιδιά είναι μιλημένα – Έχει γίνει πια της μόδας», προκαλεί ο αδερφός του πατέρα που κατηγορείται για βιασμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο αδελφός του πατέρα από τα Πετράλωνα που καταγγέλθηκε ότι βίαζε τα ανήλικα παιδιά του, είτε μόνος του, είτε μαζί με άλλα άτομα σε όργια, μίλησε δημόσια και κατηγόρησε τα ανίψια του, ενώ χαρακτήρισε «μόδα» της κατηγορίες.

«Τα παιδιά είναι μιλημένα, πολύ απλά», είπε στην εκπομπή «Live News», με αφορμή το γεγονός ότι έχει κατηγορηθεί και ο ίδιος, ότι κακοποίησε σεξουαλικά τα ανίψια του.

«Αυτή η υπόθεση είναι καθαρά θέμα του αδελφού μου και της πρώην συζύγου, το κάνει καθαρά για εκδίκηση. Έχει γίνει πια και της μόδας αυτό μου φαίνεται. Τον αδελφό μου τον έχει διαλύσει οικονομικά, τον έχει τσακίσει οικονομικά κατ’ αρχήν. Ενώ το παιδί είχε μία δουλειά, πάλευε νύχτα μέρα», είπε ακόμα.

Παράλληλα, δήλωσε πως «εγώ το είχα καταλάβει πολλά χρόνια πριν και του είχα επισημάνει: “Άσε την κοπέλα, δεν κάνει για εσένα”, αλλά δυστυχώς δεν άκουσε. Το παιδί το έχουν δει και ψυχίατροι, δεν έχουν βρει κανένα εύρημα, αν υπάρχει τίποτα… Είναι καθαρά εκδίκηση».

«Και ο εισαγγελέας το έχει καταλάβει και η ανακρίτρια το έχει καταλάβει. Τα παιδιά είναι μιλημένα κύριέ μου, πολύ απλά. Κατ’ αρχήν η μεγάλη η κόρη έπεσε σε μεγάλες αντιφάσεις στην ανακρίτρια, γιατί στην αρχή έδωσε κατάθεση ότι: “Από αυτά δεν ξέρω τίποτα”. Και μετά από χρόνια, ξανά όταν έγινε πάλι μας κάλεσαν “Ναι”, λέει: “Κάτι έγινε κρυφά”» υποστηρίξε μεταξύ άλλων.

Ακόμα, είπε ότι «ισχυρίζεται ας πούμε στην κατάθεση το παιδί ότι κοιμόταν και άκουσε θόρυβο και ξυπνάει και βλέπει “Είδα τον θείο μου να κάνει σεξ με τον μπαμπά μου”. Ακούστε τι είπαν στο παιδί. Τώρα να σε βγάζουνε δηλαδή παιδεραστή του αδελφού σου; Δεν έχω πειράξει ποτέ μυρμήγκι στη ζωή μου, δεν έχω μαλώσει ποτέ με κανέναν, ποτέ. Και οι άλλοι 17 που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους θα ζητήσουν τρελές αποζημιώσεις».


Ροή ειδήσεων

Advertisement