Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

RouteLab: Η μεγάλη πρόκληση της κρουαζιέρας-Ομιλητής ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Πύργου Ηλείας στις 2 και 3 Νοεμβρίου το RouteLab υποδέχεται ομιλητές και συμμετέχοντες που θα καταθέσουν τη δική τους γνώση κι εμπειρία με κοινό παρονομαστή το ταξιδεύειν βιωματικά.

Στο διήμερο δράσεων του #RouteLab πρωταγωνιστής ο Τουρισμός Εμπειρίας, ο Tουρισμός Κρουαζιέρας, οι αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες! Τalks, best practices, forum, workshops γευσιγνωσίας και οινογνωσίας με σύμμαχο τα ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής και της χώρας μας!

Στη στάση Κατάκολο, επί σκηνής #RouteLab, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 6.00 το θα μιλήσει ο υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Πλακιωτάκης με στόχο να προσεγγίσει ρεαλιστικά τη «Μεγάλη Πρόκληση της Κρουαζιέρας» στη Δυτική Ελλάδα και να δώσει μαζί με τους συνομιλητές του στο Forum συζήτησης τις απαντήσεις προοπτικής και εξέλιξης.

*Το RouteLab πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πύργου, του ΣΕΒ ΠΕ & ΔΕ, της ΠΕΔ ΔΕ και του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού ΙΟΝΙΑΝ TV.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement