Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο.Ε.ΕΣ.Π.-Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν. Αχαΐας : Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για την ακρίβεια

Published

on

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) σε ανακοίνωσή της, «ενώνει τη φωνή της και τις δυνάμεις της με το σύνολο των λοιπών φορέων της χώρας, συμμετέχοντας στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης και Κινητοποίησης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022».

«Παροτρύνουμε και προτρέπουμε όλα τα Σωματεία – Μέλη μας να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στις όποιες κατά τόπους δράσεις – κινητοποιήσεις αποφασιστούν. Με την μαζική συμμετοχή μας στην κινητοποίηση θα διαμηνύσουμε τη δυσαρέσκειά μας για τα μέτρα που έχει λάβει μέχρι τώρα η κυβέρνηση σχετικά με τη φρενήρη κούρσα των τιμών ενέργειας και τη λαίλαπα της ακρίβειας και διεκδικούμε άμεση λύση στο ενεργειακό πρόβλημα, λύση στο θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και επαγγελματικής στέγης, θεσμοθέτηση αφορολόγητου ορίου για όλους τους εμπόρους και επαγγελματίες, άμεση θεσμοθέτηση ειδικού ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού και ά μεσα σχεδιασμό νέας ρύθμισης 120-240 δόσεων για όλα τα χρέη των επιχειρήσεων με αφαίρεση των προσαυξήσεων και των πανωτοκίων» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην σχετική ανακοίνωση.
Το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΝΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά την συνεδρίασή του στις 31/10/2022 αποφάσισε την συμμετοχή στις πανελλαδικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου για την στήριξη των επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της τρέχουσας κρίσης.
Η ΟΕΒΕΣΝΑ καλεί όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία- μέλη της να δώσουν το δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση που θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου έξω από το Εργατικό Κέντρο στις 10:30 π.μ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement