Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πολιτισμός

ΠΑΤΡΑ: Προβολή ταινίας για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, από το Σύλλογο «Ζωή Γλυκιά»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προσκαλούν το κοινό στην 1η προβολή ταινίας μικρού μήκους που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη με τίτλο: «ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ».

Η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στις 12 το μεσημέρι στην κινηματογραφική αίθουσα της ODEON στη  VESO MARE (Ακτή Δυμαίων 17, Πάτρα).

Πρόκειται όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για μία ταινία μικρού μήκους σε σενάριο-σκηνοθεσία της Ελένης Βασιλοπούλου και φωτογραφία –μοντάζ του Χρήστου Κεϊμαλή. Στην ταινία συμμετέχει και ο γνωστός Αχαιός στην καταγωγής, ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Περιγραφή: «Ο Ετεοκλής είναι ένας έφηβος με διαβήτη τύπου 1, όπου έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά  με συμπεριφορές που δυσκολεύουν τη ζωή του».

Στόχος μας είναι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου «Ζωή Γλυκιά», να ευαισθητοποιηθεί το κοινό, είτε πάσχει από διαβήτη, είτε όχι και να ενημερωθεί μέσω του πρωτότυπου αυτού εγχειρήματος, ότι ο διαβήτης είναι ένα τρόπος ζωής που μπορεί να μην τον επιλέγεις αλλά θα πρέπει να τον υιοθετήσεις για να ζεις καλύτερα με αυτόν. Άλλωστε μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement