Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στα Δικαστήρια ο συλληφθείς για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από αναβολή, οδηγείται σήμερα Παρασκευή 4/11/2022, στο αυτόφωρο 25χρονος αναρχικός που συνελήφθη ως ένα από τα μέλη ομάδας αντιεξουσιαστών, που το βράδυ της Δευτέρας έβαψαν με κόκκινη μπογιά τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, ενώ επιτέθηκαν φραστικά στον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ.

Τελικά, συνολικά στην «επιδρομή» των «γνωστών – αγνώστων» μετείχαν 5 κι όχι 4 άτομα που αρχικά είχε εκτιμηθεί, και πέραν του συλληφθέντος έχουν ταυτοποιηθεί – με την βοήθεια βιντεοληπτικού υλικού – 2 νεαροί, οι οποίοι απέφυγαν το αυτόφωρο, ωστόσο τα ονόματά τους συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία της Ασφάλειας Πάτρας, η οποία και απεστάλη στην τοπική Εισαγγελία.

Ο 25χρονος συλληφθείς  κατάγεται από την Καρδίτσα και είναι γιος εύπορης οικογένειας…!

Την ευθύνη επίθεσης στα γραφεία της ΝΔ ανέλαβε αμέσως η οργάνωση «Αναρχικοί/ες», με ανάρτησή της σε ιστότοπο, αφού έτσι αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν για την εκκένωση του κτιρίου «Ντουγρού» της Λάρισας από την ΕΛΑΣ, όπου διαβιούσαν σύντροφοί τους.

Δεδομένου ότι η σημερινή μέρα παρουσιάζει ιδιαιτερότητα, λόγω της επίσκεψης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, γενικά τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα όλο το 24ωρο.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement