Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΖΗΣ: «Έχουμε ανταγωνιστική ομάδα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υπεύθυνος των υποδομών της Παναχαϊκής Άγγελος Ροζής μίλησε στην «Γ» για το νέο ταξίδι που θα πραγματοποιήσει η Κ19 της Παναχαϊκής. Ένα ταξίδι που όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να σταθούν αντάξια στην ιστορία της ομάδας.

«Είναι η πρώτη χρονιά από την λειτουργίας της Σούπερ λιγκ όπως αντίστοιχη της πρώτης ομάδα με φουλ πρόγραμμα 28 αγωνιστικών.

Η μόνη διαφορά θα είναι ότι οι ομάδες Β όπως Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναναθηναϊκός δεν θα αγωνιστούν σε αυτό το πρωτάθλημα άρα θα δώσουμε 12 αγώνες σε κάθε γύρο». Τόνισε ο Άγγελος Ροζής και συνέχισε:  Ξεκινάει το πρωτάθλημα στα Χανιά μαζί με την πρώτη ομάδα την οποία θα ακολουθούμε και εμείς. Στα δύο ρεπό που θα κάνουμε στο πρώτο και στον δεύτερο γύρο θα δώσουμε φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Α’ Κατηγορίας.

Αισιοδοξούμε ότι θα πάμε καλά, έχουμε ανταγωνιστικό προφίλ αντάξιο  του ονόματος της Παναχαϊκής και σε αυτό έχουν συμβάλει ο προπονητής Χάρης Ράντος αλλά και ο γυμναστής Νίκος Κατσαρέλης. Αυτό που με χαροποιεί ιδιαιτέρως είναι  ότι υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση από τους παίκτες. Η χαρά μας είναι μεγάλη που θα ταξιδέψουν μαζί μας και οι φίλαθλοι της ομάδας και αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς οι ποδοσφαιριστές μας θα καταλάβουν την ιστορία του συλλόγους και τις απαιτήσεις που έχει».

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement