Connect with us

Παναχαϊκή

Καλή αγωνιστική χρονιά (Φωτό από τον Αγιασμό της Παναχαϊκής)

Published

on

Η Παναχαϊκή πραγματοποίησε αγιασμό ενώ ο Σ. Παπαδόπουλος μίλησε για την πρεμιέρα στην Κρήτη με τα Χανιά

Όλοι μαζί με μια φωνή Παναχαϊκή έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα για την νέα αγωνιστική χρονιά στην Super League με τους κοκκινόμαυρους να ταξιδεύουν στην Κρήτη καθώς αντιμετωπίζουν την Κυριακή στην πρεμιέρα (3 μ.μ.) τα Χανιά.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης μίλησε στους δημοσιογράφους για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν με τα Χανιά.

«Το πρωτάθλημα ήδη θα έπρεπε να είχε αρχίσει και να ήμασταν στην 7η αγωνιστική. Μαζί με αυτά του Κυπέλλου θα ήταν περισσότερα τα επίσημα ματς και θα ήταν διαφορετικά για όλες τις ομάδες» ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου ο Σούλης Παπαδόπουλος και συνέχισε: «Δεν επιβάλλεται να αναφέρω ότι είμαστε έτοιμοι αυτή την Κυριακή αλλά επιβάλλεται να είμαστε έτοιμοι κάθε Κυριακή.

Το πρωτάθλημα αρχίζει μεθαύριο και δεν τελειώνει εκεί αλλά στις 21 Μαΐου (τελευταία αγωνιστική έχουμε ρεπό) οπότε κάθε ημέρα, κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι.

Όταν ήρθα πέρσι και παίζαμε ένα εκτός έδρας ματς και αν θυμάμαι στη Ζάκυνθο πηγαίναμε μια αποστολή με 24 άτομα πολύ στεναχωρημένοι για την κατηγορία που βρισκόμασταν. Σε αυτό το εκτός έδρας ματς στα Χανιά η αποστολή θα αποτελείται μαζί με τα παιδιά της Κ19 που ειλικρινά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό της Παναχαϊκής από 70 περίπου άτομα. Σε ένα μακρινό ταξίδι μαζί με κάποιους γονείς και φιλάθλους θα είμαστε πάνω από 120 άτομα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ19

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Σούλης Παπαδόπουλος και για την Κ19 τονίζοντας: «Ειδικά για την Κ που την παρακολουθώ όλα τα παιδιά είναι από την Πάτρα, μόνο έτσι θα μεγαλώσουμε σαν ομάδα. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή λειτουργία σε όλους».

ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΔΗΓΟΣ

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη όχι μόνο γι’ αυτή την Κυριακή: «Η ομάδα είναι έτοιμη γι’ αυτό το παιχνίδι, το επόμενο και το μεθεπόμενο. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, στο προπονητικό τιμ. Παιχνίδι-οδηγός για εμάς όπως ήταν και τα μπαράζ πέρυσι που παίξαμε εκτός έδρας. Άλλωστε και τα δύο ματς του κυπέλλου τα παίξαμε εκτός έδρας και μπορούμε να πούμε ότι είμαστε προετοιμασμένοι για αυτά.

Διάλεξα ένα δυνατό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β έτσι ώστε να προετοιμάσω την ομάδα και για το επόμενο ματς που θα παίξουμε στην έδρα μας.

Είμαι χαρούμενος που θα κάνω αυτό το ταξίδι γιατί έχω δουλέψει τόσο στον Εργοτέλη όσο και τα Χανιά τα οποία είναι μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο με σταθερή διοίκηση και φέτος ενισχύθηκε σημαντικά. Παίζουμε στο γήπεδό τους, σίγουρα θέλουν να ξεκινήσουν καλά αλλά εμείς σε όλα τα παιχνίδια έχουμε πει σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δεν έχουμε ποτέ φόβο.

Σίγουρα είναι δύσκολο το παιχνίδι, εμείς έχουμε πιο καλή ομοιογένεια από πέρυσι και νομίζω ότι θα γίνει καλό παιχνίδι και θα είμαστε εμείς οι νικητές. Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, υγεία σε εμάς και πολλές χαρές στον κόσμο της Παναχαϊκής».

ΕΚΤΟΣ Π. ΚΑΡΑΚΛΑΪΤΣ ΚΑΙ ΖΥΓΚΕΡΙΔΗΣ

Όσον αφορά τους τραυματίες ο Σούλης Παπαδόπουλος ευχαρίστησε το τιμ φυσικοθεραπευτών και γυμναστών.

«Θέλω να δώσω αρχικά πολλά συγχαρητήρια σε όλο το τιμ των φυσικοθεραπευτών, στη Μαρία Σαμαρτζή και τους γυμναστές. Αν εξαιρέσουμε τους Πέταρ Καρακλάιτς, Ζυγκερίδη και Στασινόπουλο που θα μείνουν εκτός λόγω τραυματισμών όλοι οι άλλοι προπονήθηκαν κανονικά. Βέβαια οι Κάρλος, Νιλτίνιο και Αλεξόπουλος έχουν χάσεις κάποιες προπονήσεις, θα δούμε τις επόμενες ημέρες πώς θα είναι και ανάλογα θα πράξουμε».

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στάθηκε και στον κόσμο που ζήτησε να είναι στο πλευρό της ομάδας: «Ο κόσμος μας δίνει δύναμη και θα κάνουμε τα πάντα να τους κάνουμε ευχαριστημένους. Αυτό που θα τους υποσχεθώ είναι να παίζουμε για τη νίκη. Αν τους έχουμε στο πλευρό μας δεν θα περνάει κανένας από την Αγυιά».

 

Με την ευχή να επιστρέψει εκεί που αξίζει

Tον αγιασμό ενόψει της έναρξης της νέας χρονιάς πραγματοποίησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή παρουσία των ομάδων Κ19 αλλά και της Ακαδημίας της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής. Μάλιστα στο τέλος όλοι μαζί έκαναν έναν μεγάλο κύκλο και ο παλαίμαχος άσος των κοκκινόμαυρων Βασίλης Στραβοπόδης έδωσε το σύνθημα να φωνάξουν Παναχαϊκή.

 

 

Η περιφέρεια θα στηρίξει την Παναχαϊκή

Μετά το τέλος του αγιασμού ο Πέτρος Σταθάκης είχε μια σύντομη συνομιλία με τους φορείς του τόπου ζητώντας να σταθούν στο πλάι της ομάδας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος πήρε τον λόγο αναφέροντας ότι η Περιφέρεια θα στηρίξει την ομάδα της πόλης μας. Στο πηγαδάκι παρών ήταν ο αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας Φωκίων Ζαΐμης με τον συνεργάτη του Δημήτρη Μπαρμπούνη, ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης αλλά και ο Σπύρος Μαντάς, μηχανικός ο οποίος έχει κάνει την μελέτη για την κερκίδα.

Σάββατο 5/11 – 13:45

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΕΚ

Διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Κακαφώνης (Αχαΐας)

4ος Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας)

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/11 – 15:00

ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Κομισοπούλου (Χανίων), Μάτσας (Ηρακλείου)

4ος Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/11 – 15:00

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΟΦΙ

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Πλάκας (Δυτ. Αττικής), Μανούρας (Δυτ. Αττικής)

4ος Διαιτητής: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής)

 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΗΦΙΣΙΑ

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Βοηθοί: Αραβίδης (Αθηνών), Τσολακίδης (Αθηνών)

4ος Διαιτητής: Ρεντίφης (Αν. Αττικής)

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Διαιτητής: Στάμος (Ηλείας)

Βοηθοί: Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), Σπηλιώτης (Κορινθίας)

4ος Διαιτητής: Τσακάλης (Ηλείας)

 

ΧΑΝΙΑ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Διαιτητής: Βλάχος (Αν.Αττικής)

Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής), Καλλής (Αν. Αττικής)

4ος Διαιτητής: Πατεμπτζής (Ηρακλείου)

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement