Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ηλικιωμένοι πέφτουν θύματα νεαρών γυναικών που τους εξαπατούν

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε, καθώς συχνά νέες γυναίκες πλησιάζουν αρκετά μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες με σκοπό το κέρδος. Η ανέχεια έχει κάνει αρκετές νέες γυναίκες να στρέφονται προς κάτι προσοδοφόρο, όπως η σχέση με έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος έχει το οικονομικό υπόβαθρο που ζητούν. Συχνά μάλιστα εξ αιτίας τέτοιων σχέσεων, χαλούν οικογενειακοί δεσμοί, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να «ξυπνήσουν» τον ηλικιωμένο ώστε να δει την αλήθεια, όμως εκείνος κωφεύει.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή ενός 73χρονου, ο οποίος έχασε πρόσφατα τη σύζυγό του –μόλις έξι μήνες πριν – και συνήψε σχέση με νεαρή Βουλγάρα, ετών 40. Το αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να έχει κόψει κάθε επαφή με τους συγγενείς του, οι οποίοι δεν εγκρίνουν αυτή τη σχέση. Έχει γίνει μάλιστα επιθετικός απέναντί τους, βλέποντάς τους σαν εχθρούς, που δεν θέλουν την αγαπημένη του.

Το «κόλπο» είναι παλιό και βέβαια ο 73χρονος χήρος που μένει στην Πάτρα, στην ευρύτερη περιοχή των Ιτεών δεν είναι το μόνο θύμα στην ιστορία. Οι συγγενείς ανησυχούν και αναρωτιούνται πώς θα σταματήσει αυτή η κατάσταση. «Μα είναι δυνατόν να πιστεύει πως μία γυναίκα, ούτε 40 ετών τον επιθυμεί ερωτικά;» λέει συγγενής του, γνωστός επιχειρηματίας που ασχολείται με τον χώρο των ταχυφαγείων στο κέντρο της Πάτρας. «Έχει τρελαθεί ο θείος. Μας λέει ότι η γυναίκα τον έχει κάνει σεξουαλικά ενεργό»!

Όπως είναι φυσικό η νεαρή αλλοδαπή, βρήκε «ψωμί» και αποφάσισε να δράσει. Ο ηλικιωμένος έχει κάποια περιουσία, παίρνει σύνταξη και εκείνη τον έχει ήδη πείσει να την παντρευτεί. Δεν αποκλείεται λοιπόν πολύ σύντομα ο χήρος να ξαναπεράσει τα σκαλιά της εκκλησίας (ή του Δημαρχείου) με την κατά 35 χρόνια αλλοδαπή νεώτερή του γυναίκα!

Οι συγγενείς του πάντως είναι αποφασισμένοι να δράσουν. Γνωρίζουν το σχέδιο της αλλοδαπής και έχουν «ορκιστεί» να την διώξουν από το σπίτι.

ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ροή ειδήσεων

Advertisement