Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Χαμόγελα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ από την επιτυχημένη εκδήλωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Χαμόγελα σκόρπισε στο τοπικό ΠΑΣΟΚ η μαζική προσέλευση μελών και στελεχών του στην προχθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Αχαΐας για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς με ομιλητή τον εκπρόσωπο της Κ.Ο. του κόμματος, βουλευτή Ηλείας, Μιχάλη Κατρίνη.

Η εκδήλωση μπορεί να ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας, καθώς πλήθος κόσμου περίμενε τον κ. Κατρίνη στην είσοδο του Εμπορικού Συλλόγου, προκειμένου να τον χαιρετήσει, ωστόσο διήρκησε περισσότερες από τρεις ώρες, καθώς μετά την τοποθέτησή του, δόθηκε ο λόγος σε εκπροσώπους φορέων, αλλά και στελέχη του κόμματος.
Όπως αποδείχτηκε ο κ. Κατρίνης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στην Πάτρα, αν και αρκετοί βρέθηκαν στην εκδήλωση όχι απλά για να τον συναντήσουν, αλλά για να ακούσουν την ομιλία του που επεκτάθηκε γενικότερα στην κατάσταση της οικονομίας.
Πάντως, κατά γενική ομολογία η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν από τις πιο επιτυχημένες, ενδεχομένως λόγω και των επικείμενων εκλογών.
Ν. ΜΟΙΡΑΛΗΣ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΘΕΜΑ
Σχολιάζοντας την εκδήλωση ο Γραμματέας της Νομαρχιακής, Νίκος Μοίραλης δήλωσε πως «η εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας είχε διάρκεια σχεδόν τρεις ώρες και το κοινό έμεινε ως το τέλος… Αυτό αποδεικνύει πως το θέμα ήταν επίκαιρο και ενδιέφερε μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας!
Ευχαριστούμε θερμά τον σύντροφο Μιχάλη Κατρίνη για την εμπεριστατωμένη, σαφή και απολύτως κατανοητή του τοποθέτηση που απέδειξε περίτρανα πως το ΠΑΣΟΚ διαθέτει στην φαρέτρα του ρεαλιστικές προτάσεις. Οι φορείς που προσκλήθηκαν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και έδωσαν μια ιδιαίτερη χροιά και ζωντάνια στη συζήτηση μας. Οι φίλοι, τα μέλη και τα στελέχη της παράταξης γέμισαν την αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου και απέδειξαν πως το ΠΑΣΟΚ στην δημοκρατική Αχαΐα διαθέτει πολιτικό σφυγμό. Ανανεώνουμε το ραντεβού για την επόμενη δράση της νομαρχιακής επιτροπής».
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Την εκδήλωση χαιρέτισε με επιστολή του και ο πρώην πρωθυπουργός, βουλευτής Αχαΐας, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως «πλειστηριασμοί, Κόκκινα Δάνεια, Προστασία Πρώτης Κατοικίας και οι προτεινόμενες λύσεις από την Παράταξή μας, δεν μπορεί παρά να αποτελούν προτεραιότητα.Είναι εύλογη η ανησυχία απέναντι στην ανυπαρξία της απαραίτητης πολιτικής βούλησης, η οποία με μαθηματική βεβαιότητα οδηγεί σε αναγκαστική παύση της μικρομεσαίας επιχείρησης. Τα χρέη στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία οξύνουν το ήδη διογκωμένο πρόβλημα. Διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ με τις ιδέες, τις παρεμβάσεις και τις κυβερνητικές πολιτικές που εφάρμοσε, έθεσε ως προτεραιότητα την ισόρροπη οικονομική ανάπτυξη και τη μείωση των ανισοτήτων. Βιώνουμε απανωτές κρίσεις και την απειλή της φτωχοποίησης. Απαιτείται αλλαγή φιλοσοφίας και άμεση παρέμβαση στην οικονομία. Η βελτίωση των οικονομικών της χώρας, αφού η γενικότερη προβληματική εικόνα που επικρατεί στα δημόσια οικονομικά, με το χρέος να φτάνει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα και το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου να εκτινάσσεται, θυμίζει τις δραματικές μέρες του 2009. Η διαφανής και στοχευμένη διάθεση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης με όρους βιώσιμου μέλλοντος και όχι με γνώμονα τις πελατειακές ανάγκες της κυβέρνησης.
Αυτά είναι τα σημαντικά ζητήματα, που αφορούν τους Έλληνες και τη χώρα, και δυστυχώς, δεν έχουν την κυρίαρχη θέση που τους πρέπει στον δημόσιο διάλογο, παρά μόνο αποσπασματικά».


Ροή ειδήσεων

Advertisement