Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα μέτρα στο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση όσον αφορά τη λήψη μέτρων ενόψει του ντέρμπι της Superleague, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στην οποία περιλαμβάνονται και συμβουλές προς τους φιλάθλους εξέδωσε η ΕΛΑΣ.

Η αστυνομία ζητά από όσους φιλάθλους να μην προσέρχονται στο γήπεδο και ενημερώνει όσους έχουν ήδη εξασφαλίσει το «μαγικό χαρτάκι» ότι οι θύρες της Λεωφόρου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την σέντρα, δηλαδή στις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής.

Λόγω του ντέρμπι θα υπάρξουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ του γηπέδου και γι’αυτό καλούνται οι οδηγοί οχημάτων, να αποφύγουν την κίνηση – στάθμευση των οχημάτων τους περιμετρικά του γηπέδου Απ. Νικολαΐδης

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19:30 στο γήπεδο Απ. Νικολαΐδης, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, στη διευκόλυνση άφιξης και αναχώρησης των θεατών, καθώς και στην αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τους, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Να μην προσέρχονται στο γήπεδο φίλαθλοι, που δεν διαθέτουν εισιτήριο , καθώς:

Η διάθεση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω ίντερνετ αποκλειστικά στους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας.
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικοποιημένα και αριθμημένα.
Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα παραμείνουν κλειστά.
Σημειώνεται ότι, οι θύρες του γηπέδου την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανοίξουν την 16.30 ώρα, ενώ περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που θα πραγματοποιούν αυστηρούς προελέγχους.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι θεατές (τόσο οι ενήλικοι όσο και οι συνοδευόμενοι ανήλικοι) να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί άσκοπη ταλαιπωρία τους.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, απαγορεύεται:

Η κατοχή εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λπ. συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων.
Η κατοχή και ανάρτηση πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Τέλος, στο πλαίσιο του ανωτέρω αγώνα, θα πραγματοποιηθούν στο οδικό δίκτυο περιμετρικά του γηπέδου, οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, να αποφύγουν την κίνηση – στάθμευση των οχημάτων τους περιμετρικά του γηπέδου Απ. Νικολαΐδης και να συνεργάζονται με τους εκτελούντες υπηρεσία τροχονόμους.


Ροή ειδήσεων

Advertisement