Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Έτοιμος για δράση ο Στέφανος Κακογιάννης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με διπλό ρόλο αθλητή και προπονητή θα δώσει το παρών στο πανελλήνιο Κύπελλο Ατομικού Τραμπολίνου, γυμναστής του ΓΑΣ Αλέξανδρος Στέφανος Κακογιάννης. Συγκεκριμένα ο ίδιος θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του προπονητή του Δημήτρη Στεφανόπουλου, έχοντας σαν στόχο να βρεθεί σε αγωνιστική κατάσταση λίγο πριν την παρθενική του συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο διεθνής γυμναστής μίλησε την “Γ” για τους αγώνες: “Αρχικά θα ήθελα να μπορέσω να βρεθώ σε αγωνιστική κατάσταση λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα να διεκδικήσω ότι καλύτερο μου αναλογεί”.

Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός αθλητής θα δώσει το παρών στη μεγάλη διοργάνωση στο μίνι τραμπ ευελπιστώντας να πλασαριστεί σε μία όσο το δυνατή καλύτερη θέση.

 

 

 

Κολλιοπούλου Χριστίνα

Εκτός όμως από τον δικό του αγώνα ο Στέφανος Κακογιάννης στο πανελλήνιο κύπελλο θα συμμετάσχει και σαν προπονητής για τις  εξής αθλήτριες που αποτελούν το νέο αίμα του συλλόγου: Γλυκερία Κατσίκη, Σοφία Γκουντέλια κα Χριστίνα Κολλιοπούλου.

 

Γλυκερία Κατσίκη

Ο προπονητής του ΓΑΣ Αλέξανδρος δήλωσε: “Και μόνο η πρόκριση στο κύπελλο σημαίνει ότι ο αθλητής ή αθλήτρια βρίσκεται μεταξύ των δέκα καλύτερων στην Ελλάδα, οπότε η συμμετοχή είναι σημαντική για τις αθλήτριες μου. Από εκεί και πέρα με τα κορίτσια έχουμε δουλέψει πολύ έτσι ώστε να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούν και γιατί όχι μία θέση στο βάθρο”.

Γκουντέλια Σοφία

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την θέση που θα καταβάλλει η κάθε αθλήτρια από το το κύπελλο μπορεί να διεκδικήσει και μία θέση στην εθνική, αφού οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί είναι συνεχώς σε τέτοιους αγώνες και αξιολογούν.

Δημήτρης Στεφανόπουλος


Ροή ειδήσεων

Advertisement