Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Εφυγε από τη δουλεία του και δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι

Δημοσιεύθηκε

στις

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση ενός άνδρα 51 ετών στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον Mera (Μέρα) Ylli (Ίλι), από την Αλβανία.

Για την εξαφάνιση του Mera (Μέρα) (επ.) Ylli (Ίλι) (όν.), το Χαμόγελο του Παιδιού γνωστοποιεί ότι τα ίχνη του 51χρονου άνδρα, αλβανικής καταγωγής, χάθηκαν την 1η Νοεμβρίου, μεσημεριανές ώρες, από την περιοχή της Αρέθουσας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Έφυγε να πάει για κυνήγι και έκτοτε αγνοείται – Ώρες αγωνίας για την οικογένεια 66χρονου
Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση στις 4 του μηνός, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Την ημέρα της εξαφάνισης, ο Mera (Μέρα) (επ.) Ylli (Ίλι) (όν.), βρισκόταν για λόγους εργασίας στην περιοχή Αρέθουσα Θεσσαλονίκης. Λόγω τραυματισμού του συνεργάτη του, ο Mera (Μέρα) (επ.) Ylli (Ίλι) (όν.), μεταφέρθηκε σε στάση λεωφορείου της περιοχής, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του, στη Λίμνη Θεσσαλονίκης, και έκτοτε αγνοείται.

Ο Mera (Μέρα) (επ.) Ylli (Ίλι) (όν.), έχει ύψος 1,82 μ., έχει βάρος 100 κιλά, έχει γκρι κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app.


Ροή ειδήσεων

Advertisement