Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Βικτώρια Γκρόσου: Πέθανε η γυναίκα που όρισε το μακιγιάζ στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Έχασε τη μάχη η Βικτώρια Γκρόσου. Η γυναίκα, που με τις ιδέες και τις τεχνικές της άφησε το στίγμα της στην εξέλιξη του μακιγιάζ στη χώρα, έφυγε από τη ζωή, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η κορυφαία make up artist άφησε την τελευταία της πνοή σε νεαρή ηλικία, με τη δυσάρεστη είδηση να γίνεται γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

H κηδεία της θα γίνει σήμερα (5/11) στο Παλαιοχώρι Καβάλας και η οικογένειά της επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στην Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

Η Βικτώρια Γκρόσου διακρινόταν για το πάθος της για το μακιγιάζ, ήταν άκρως φιλική και προσιτή με όλες και όλους και πάντα πρόθυμη να μοιραστεί τα μυστικά των τεχνικών της. Τα αγαπημένα της πρόσωπα είναι συντετριμμένα με τον χαμό της.

Η ανακοίνωση του θανάτου της στο Instagram
Με θλίψη σας ανακοινώνουμε πως η Queen μας, μέντορα μας και πολυαγαπημένη μας Victoria Grosu μας αποχαιρέτησε σήμερα για τους ουρανούς. Η μνήμη της και το έργο της θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις ζωές μας, που τόσο δημιουργικά άλλαξε και ενέπνευσε! Η ομάδα που η ίδια επέλεγε να βρίσκεται στο πλάι της , δεσμεύεται να συνεχίσει το όραμα της και το έργο της με πάθος και αγάπη όπως η ίδια έκανε πάντα. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί to Σάββατο 5/11 στο Παλαιοχώρι Καβάλας στον κοιμητήριακο Ιερό Ναό Ταξίαρχη Μιχάηλ στις 15:00.

Για όσους επιθυμείτε να εκφράσετε την εκτίμηση και την αγάπη σας, η οικογένεια της αγαπημένης Victoria Grosu προτείνει αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στον σύλλογο Ελπιδα – Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο! Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, αντάξια της εκλιπόντος, για όσους το επιθυμούν ας τελέσουμε ένα «διαφορετικό έργο» στην μνήμη της που σίγουρα θα την εξέφραζε περισσότερο!

in.gr

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement