Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Events

Στην τελική ευθεία για τον Μαραθώνιο Ζούμπας του Απόλλωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετρούν αντίστροφα στον Απόλλωνα Πάτρας για τον Μαραθώνιο Ζούμπας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της πατρινής ομάδας. Όπως αναφέρουν οι “μελανόλευκοι” σε ανακοίνωσή τους:

“Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση του Μαραθώνιου Ζούμπας που διοργανώνει η ομάδα μας το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα Πάτρας για την ενίσχυση της “Κιβωτού της Αγάπης”.

Δεν περιμένουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων για να το κάνουμε και χορεύουμε όλοι μαζί θέλοντας να βοηθήσουμε την “Κιβωτό της Αγάπης” στο δύσκολο έργο της. Η δασκάλα χορού μας η Κωνσταντίνα Γκίλα μαζί με τα παιδιά της “Κιβωτού της Αγάπης” προετοιμάζουν χορογραφίες που θα μας καταπλήξουν όλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Πάτρα θα βρεθούν και οι δάσκαλοι Ζούμπας Μιχάλης Κάντσας από την Χαλκίδα, Σοφία Κωστούλα από Άρτα, Αναστασία Σπυροπούλου από την Πάτρα και η Κωνσταντίνα Κουβελάκη από την Καλαμάτα. Όλοι μαζί υπόσχονται ένα τρίωρο Ζούμπας όπου θα διασκεδάσουμε και θα ενισχύσουμε την Κιβωτό της Αγάπης.

Χορεύουμε Ζούμπα! Χορεύουμε για την “Κιβωτό της Αγάπης”.


Ροή ειδήσεων

Advertisement