Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Τρίτη θέση για τον Στέφανο Κακογιάννη στο τραμπολίνο

Published

on

Την τρίτη θέση στο πανελλήνιο κύπελλο τραμπολίνο κατέκτησε ο γυμναστής του ΓΑΣ Αλέξανδρος Στέφανος Κακογιάννης, υπό τις οδηγίες του προπονητή του Δημήτρη Στεφανόπουλου, λίγο πριν αναχωρήσει για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, στο οποίο θα συμμετάσχει σε λίγες ημέρες.

Ο πρωταθλητής του ΓΑΣ Αλέξανδρου έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αν και έδωσε το παρών στο κύπελλο σε πρόγραμμα τραμπολίνου και όχι μίνι τραμπ στο οποίο θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ωστόσο το σημαντικό ήταν ότι η αγωνιστική του εικόνα ήταν  ικανοποιητική, καθώς και η θέση την οποία κέρδισε. Όπως δήλωσε ο ίδιος στη “Γ”: ‘Είμαι ευχαριστημένος από την αγωνιστική μου εικόνα. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να συμμετάσχω σε μία μεγάλη διοργάνωση, με δεδομένο πως ένιωσα ότι διαχειρίστηκα και το χθεσινό αγώνα” και πρόσθεσε: “Πιο πολύ από όλα όμως μου άρεσε ότι το κλίμα που επικράτησε μεταξύ όλων των αθλητών που θα πάρουμε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και η αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ μας βοηθώντας ο ένας τον άλλο. Χαίρομαι πολύ γι αυτό και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει στους αγώνες μας”.

Να θυμίσουμε τέλος ότι το το παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνου θα πραγματοποιηθεί  από 16 μέχρι 19 Νοεμβρίου στη Σόφια της Βουλγαρίας, με τον Πατρινό γυμναστή να αποτελεί τον πρώτο αθλητή που συμμετάσχει από την πόλη μας σε αυτή τη διοργάνωση.

Επίσης για τον ΓΑΣ Αλέξανδρος είχαμε τρίτη θέση για την Χριστίνα Κολλιοπούλου στις παγκορασίδες, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι  Γλυκερία Κατσίκη και Σοφία Γκουντέλια, οι αθλήτριες του Στέφανου Κακογιάννη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement