Connect with us

Παναχαϊκή

Σούλης Παπαδόπουλος: “Κάθε Κυριακή θα γίνεται μάχη”

Published

on

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην θετική πρεμιέρα της Παναχαϊκής στο νέο πρωτάθλημα.

«Ηταν το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος, εκτός έδρας, απέναντι σε μια ομάδα που έχει πάρα πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Ξέραμε ότι αν έπρεπε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα θα έπρεπε να ‘μασταν αρκετά καλοί και δυνατοί για να έχουμε τις λύσεις σε ό,τι προέκυπτε στο παιχνίδι. Είχαμε δουλέψει κατάλληλα. Νομίζω πως ήταν μια δίκαιη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.
Στο πρώτο ημίχρονο εάν εξαιρέσουμε τα πρώτα 5-6 λεπτά όπου ο αντίπαλος έπαιξε μ’ έναν σχηματισμό που δεν τον περίμενα, 3-5-2, μόλις βρήκαμε τους χώρους μας παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος δε μας βοηθούσε, αλλά και τον αντίπαλο, αλλά μιλάω εγώ για τη δική μου ομάδα, βρήκαμε τα πατήματά μας και νομίζω πως προηγηθήκαμε δίκαια. Αν και πιστεύω ότι μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί νωρίτερα, όχι με την φάση του Κέρι, αλλά με το καταφανέστατο πέναλτι που δε μας δόθηκε και απορώ γιατί αφού ο διαιτητής ήταν μπροστά στη φάση.

Στα αποδυτήρια είπαμε ότι ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μας πιέσει, θα ρισκάρει, ξεκίνησε με δύο αλλαγές, για μένα ορθολογικά παρότι αυτοί που έβαλε ήταν αμυντικογενείς αλλά ήταν πολύ καλύτεροι! Αυτό που είπαμε, είναι ότι αν θέλαμε να κερδίσουμε θα έπρεπε να βάλουμε κι άλλο γκολ και το πετύχαμε σε μια πολύ ωραία κόντρα με τον Κέρι και τον Μπουρλάκη. Στη φάση του γκολ χάσαμε τα μαρκαρίσματα μας, ξέραμε μετά ότι θα έχουμε πίεση, νομίζω όμως ότι δεν έγινε άλλη φάση ούτε από εμάς, ούτε από τον αντίπαλο.

Κρατήσαμε στην πίεση του αντιπάλου, που ρίσκαρε ολοένα και περισσότερο κι έτσι πήραμε μια μεγάλη νίκη που για μας τελειώνει εδώ. Θα την πανηγυρίσουμε μονάχα σήμερα στο ταξίδι μας που θα είναι και πολύ κουραστικό. Το μυαλό μέσα στο κεφάλι γιατί σήμερα ξεκίνησε το πρωτάθλημα, δεν τελείωσε, έχει πολύ μεγάλο δρόμο, κάθε Κυριακή θ’ αλλάζουν τα συναισθήματα, εμείς αν θέλουμε να είμαστε καλοί διεκδικητές θα πρέπει στο άλλο παιχνίδι να είμαστε πολύ ταπεινοί. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε καλά αυτήν την εβδομάδα γιατί ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας με την Επισκοπή, την οποία την είδαμε χθες, δείχνοντας πολύ δυνατή ομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό Β και θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι κάθε Κυριακή θα γίνεται μάχη».

Ροή ειδήσεων

Advertisement