Connect with us

Ελλάδα

Ανοικτή η αγορά την επόμενη Κυριακή-Δεν λειτούργησαν χθες τα εμπορικά λόγω της κακοκαιρίας

Published

on

Μπορεί αρχικά να είχε ανακοινωθεί ότι μαγαζιά και καταστήματα χθες θα ήταν ανοιχτά, όμως τελικά η κακοκαιρία «EVA» έφερε ανατροπή της τελευταίας στιγμής κι έτσι παρέμειναν κλειστά.

Ωστόσο, η επόμενη Κυριακή θα είναι αυτή που τελικά θα ανοίξουν τα καταστήματα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης.
Σε ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων επισημαίνεται:
«Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας».
«Για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00».
Εκτός από την ερχόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και στις 11 Δεκεμβρίου αλλά και στις 18 Δεκεμβρίου 2022, δηλαδή τις δύο τελευταίες Κυριακές πριν τα Χριστούγεννα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement